Κάμα Σούτρα: 3 στάσεις για ξεκούραστο σεξ!

Οι υποχρεώσεις της ημέρας, οι ανάγκες της καθημερινότητας και γενικότερα τα διάφορα θέματα που αντιμετωπίζεις είναι πολύ πιθανό να σου απομυζούν κάθε ενεργειακό απόθεμα το οποίο μπορείς να έχεις. Ακόμα, λοιπόν, κι αν θέλεις να κάνεις σεξ, η έλλειψη ενέργειας σε κάνει να το σκέφτεσαι… διπλά και τελικά να μην το κάνεις.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αλλά και με μαρτυρίες, για να κάνεις σεξ και να το ευχαριστηθείς δεν είναι απαραίτητο να… κρεμαστείς από τον πολυέλαιο!

Ας δούμε, λοιπόν, μαζί 3 στάσεις κατευθείαν βγαλμένες από το Κάμα Σούτρα για να ευχαριστηθείς το σεξ, χωρίς πολύ κόπο.

Η «πλαγιαστή»

Είναι μια εύκολη στην εφαρμογή της παραλλαγή της στάσης «κουτάλι», η οποία δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να γίνει! Πάρε θέση ξαπλωμένη στο ένα σου πλευρό με τον καλό σου να παίρνει θέση από πίσω σου, σχεδόν κολλητά επάνω σου.

 

Αυτό που μπορεί να κάνεις για να διευκολύνεις τη διείσδυση του πέους στον κόλπο σου είναι με το χέρι που βρίσκεται από πάνω, να το λυγίσει με τη φτέρνα επάνω στην άλλη γάμπα, έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα τρίγωνο. Η στάση αυτή βολεύει και σαν παραλλαγή της στάσης 69, όπου προσφέρετε στοματικό έρωτα ο ένας στον άλλον.

«Πόδια ψηλά»

foto sex

Άλλη μια στάση που θα σε ξεκουράσει και σου προσφέρει παράλληλα απόλαυση και ηδονή. Εσύ είσαι ανάσκελα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φέρεις τα πόδια σου, ανοιχτά πάντα, στο ύψος των ώμων του καλού σου. Μια στάση που βοηθάει στην ακόμα καλύτερη και βαθύτερη διείσδυση.

Το «σκυλάκι»

Μια παραλλαγή της στάσης «στα τέσσερα», κατά την οποία το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στηθείς στα γόνατά σου και να χαμηλώσεις όσο περισσότερο μπορείς την κοιλιά σου, έτσι ώστε τα οπίσθιά σου να φτάσουν στο ύψος του πέους του καλού σου.

 

Πάρε αγκαλιά ένα μαξιλάρι για να χαλαρώσεις ακόμα περισσότερο και να επιτρέψεις στο μόριο του καλού σου να διεισδύσει βαθιά μέσα σου.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Η… στάση της τεμπέλας! (ΦΩΤΟ)

 

Σχετικά άρθρα