Εκτός GNTM η Εύη Ιωαννίδου, την ημέρα των γενεθλίων της (βίντεο)…

Η Εύη Ιωαννίδου αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM. Μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις καλέστηκαν να πάρουν οι κριτές του παιχνιδιού γιατί όπως δήλωσαν όλες οι διαγωνιζόμενες είχαν βγάλει πολύ καλές φωτογραφίες.

Στη δυάδα της αποχώρησης βρέθηκαν η Εύη Ιωαννίδου και η Άννα Αμανατίδου, γεγονός που έκανε ακόμα μεγαλύτερη την αναμέτρηση. Και οι δυο καλλονές ήθελαν να κερδίσουν τη μάχη όχι μόνο για να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό αλλά και γιατί η μια ήθελε να επιβληθεί στην άλλη.

Η αποχώρηση της Εύης είχε ακόμα μια πιο στενάχωρη νότα γιατί την ημέρα της αποχώρησης η μελαχρινή καλλονή είχε τα γενέθλιά της.

Λίγα λεπτά πριν την αποχώρηση η Άννα ανέφερε: «Θέλω να πάρω τη φωτογραφία και να αφήσω πίσω στην Εύη τη σκέψη ότι σε κέρδισα» και η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα.

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την αποχώρηση λέγοντας: «Εύη μου λυπάμαι πάρα πολύ που έγινε και στα γενέθλιά σου, έτυχε. Δε σημαίνει ότι σταμάτησε για σένα. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες, μιλάς πάρα πολύ ωραία, μπορείς και στην τηλεόραση να κάνεις πράγματα, και πίσω από τις κάμερες και μπροστά και στο modeling… όπου θέλεις. Είσαι μαχήτρια», της είπε η κριτής – παρουσιάστρια.

Η Εύη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ανέφερε πως είχε προαίσθημα ότι θα φύγει καθώς και ότι ήταν το χειρότερο δώρο γενεθλίων που έχει πάρει ποτέ.

Στη συνέχεια το αποτέλεσμα σχολίασε η Άννα Αμανατίδου με ατάκες φωτιές όπως «Πήρα την ικανοποίηση μου. Τη φάγαμε την Εύη. Νιώθω περήφανη», «Άντε π@λ@ τώρα», «Σπιτάκι σου να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου».

Και η Εύη όμως από τη μεριά της σχολίασε την ήττα της από την influencer που τόσο είχε υποτιμήσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού λέγοντας πως η μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι το άτομο που την κέρδισε και όχι η αποχώρησή της. «Η απόλυτη ξεφτίλα είναι ότι έχασε από αυτή. Όλη η Ελλάδα πίστεψέ με αυτό θα σκέφτεται».

Όσο για τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες… Η Εβελίνα πλησίασε την Εύη λέγοντάς της πως δεν πρέπει να το παίρνει τόσο βαριά ενώ η Μαριάννα Παινέση και η Ειρήνη Καζαριάν χάρηκαν με την εξέλιξη των πραγμάτων και σημείωσαν πολλάκις πως όποιος λέει μεγάλες κουβέντες στο τέλος εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

Τι έκανε η Εύη λίγο πριν φύγει από το σπίτι του GNTM και πώς αντέδρασαν τα υποψήφια top models;

Δείτε όλα όσα έγιναν μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Εύης Ιωαννίδου στο βίντεο που ακολουθεί

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Διπλή αποχώρηση – έκπληξη από το GNTM! (βίντεο)

Ξανθή Τζερεφού: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αναγκαστική αποχώρηση από το GNTM

Σχετικά άρθρα