Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 18/12

Η Σελήνη σήμερα στον Ταύρο και το ενδιαφέρον μας στρέφεται στα κεκτημένα μας, σε θέματα έρωτα αλλά κυρίως σε θέματα οικονομικά! Προσοχή μόνο σε διατροφικές υπερβολές και λαιμαργία! Οι ευνοημένοι της ημέρας, είναι φυσικά τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, θα καταφέρεις να λύσεις μια υπόθεση, που σε απασχολεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχεις την αποδοχή του περίγυρου σου, αλλά δε χρειάζεται να υπερβάλλεις, δοκιμάζοντας κάποιους ανθρώπους για να δεις πόσο σε εκτιμούν. Άλλωστε, είσαι από τα ζώδια που ακολουθούν πραγματικά το δικό τους δρόμο, ενώ θα κάνεις αυτό που θα σκεφτείς, γνωρίζοντας στο τέλος την επιτυχία που ζητάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε, θα είναι έντονη η ανάγκη σου ν’ ανεβάσεις την ψυχολογία σου κι εκεί θα επικεντρωθείς. Θ’ αρχίσεις να σκέφτεσαι πλάνα και στόχους, ενώ σταδιακά θα ξεκινήσεις και να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Η αλήθεια είναι, ότι διαρκώς αποδεικνύεσαι ένα πάρα πολύ δυναμικό άτομο, έχεις κάνει αρκετά βήματα προόδου και σύντομα θα δεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου να σε οδηγούν στην επιτυχία που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η κοινωνικότητά σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι πάρα πολύ έντονη και θα θέλεις να κάνεις πράγματα για τους άλλους. Πριν ξεκινήσεις όμως, καλό είναι να δεις κάποιες υποθέσεις σου, οι οποίες ακόμη είναι σε στασιμότητα, και να προσπαθήσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Δεν σε φοβάμαι πάντως, αφού στο τέλος της ημέρας θα έχεις καταφέρει τα πάντα και με μεγάλη επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, Καρκίνε μου, θα προκύψει σήμερα κάποιο μικρό πρόβλημα. Η γλυκύτητα και η διπλωματικότητά σου θα σε βοηθήσουν αρκετά. Άλλωστε, είσαι γνώστης του πως να χειρίζεσαι δύσκολες καταστάσεις. Τελικά θα λύσεις την υπόθεση που θα δημιουργηθεί μέσα στην οικογένεια και στο τέλος όλοι θα είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, θα κάνεις έναν μικρό απολογισμό για το φιλικό σου περιβάλλον και ειδικά για κάποια άτομα, που δε σου έχουν φερθεί όπως έπρεπε. Θ’ αποφασίσεις να τ’ αποχαιρετήσεις οριστικά και με το μοναδικό σου τρόπο, ώστε να τους δώσεις ένα γερό μάθημα, που θα θυμούνται. Έχεις δίκιο, να ξέρεις, αφού αυτά που έμαθες, φανερώνουν διάθεση εκμετάλλευσης από πλευράς τους κι ενώ εσύ ήσουν πραγματικά δίπλα τους, αυτοί έκαναν απλώς διαχείριση του ελεύθερου χρόνου τους. Θα βάλεις πολλά πράγματα στη θέση τους, για να αισθανθείς καλύτερα ψυχικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα καταλάβεις σήμερα, Παρθένε, ότι δεν μπορείς να τα έχεις με όλους καλά και ιδιαίτερα, όταν σου ζητούν να πάρεις ξεκάθαρη θέση για μια αδικία που γίνεται εδώ και αρκετό καιρό. Δεν έχεις να διακινδυνεύσεις κάτι με το να πεις αυτό που πραγματικά πιστεύεις Αντίθετα, θα εκτιμηθεί δεόντως από τον περίγυρό σου. Φυσικά, αν κάποιο άτομο δυσαρεστηθεί, δεν θα φταις εσύ, αλλά εκείνο, για τις κινήσεις που έχει κάνει.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, θα ασχοληθείς με κάποιο δικό σου άτομο και θα αντιληφθείς τη «βουτιά στο κενό» που πάει να κάνει εξαιτίας των προβλημάτων του. Θα θελήσεις να σταματήσεις όλη αυτή την κατάσταση και θα προσπαθήσεις ν’ ανεβάσεις την ψυχολογία του, προσφέροντάς του ουσιαστική στήριξη. Τα επιχειρήματά σου θα το βοηθήσουν να βγει από το προσωπικό του αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι από τα ζώδια, Σκορπιέ, που δεν ανέχονται την απραξία κάποιων ανθρώπων. Σήμερα, θα βρεθεί ένα τέτοιο άτομο στο δρόμο σου και θα δείξεις έντονα τη δυσαρέσκειά σου. Είσαι ένα πρόσωπο άκρως δυναμικό, που προσπαθεί να τα φέρει εις πέρας όλα με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να μη μείνει κάποιος δυσαρεστημένος. Υποθέσεις που σε αφορούν, θα βρουν σήμερα τις καλύτερες λύσεις τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, θα είναι μία μέρα με πολύ, αλλά δημιουργικό, τρέξιμο, με αποτέλεσμα να νιώσεις εσωτερική ευχαρίστηση. Θα είσαι ικανοποιημένος και γεμάτος, ενώ θα μοιραστείς όλο αυτό με τα οικογενειακά σου άτομα, που θα καταλάβουν τη χαρά σου και θα θέλουν να σου δώσουν ακόμη περισσότερη, γεμίζοντάς σε με ιδέες που μπορείς να πραγματοποιήσεις στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, θα βρεθείς σε δίλημμα, αφού δε θα ξέρεις ποιου το χατίρι να κάνεις. Οι φίλοι σου από τη μία και η οικογένεια από την άλλη διεκδικούν πολύ από το χρόνο σου. Εσύ είσαι στη μέση, ψάχνοντας να βρεις πως να τους ευχαριστήσεις όλους. Η συμβουλή μου είναι να κοιτάξεις πρώτα τον εαυτό σου και τις δικές σου υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα και σε προβληματίζουν, ώστε να τις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα είναι σωστοί οι χειρισμοί σου σήμερα, Υδροχόε, πάνω σε μία κατάσταση που προκύπτει από το πουθενά και στην οποία επιβάλλεται να δώσεις άμεση λύση. Δεν είναι βέβαια και το πιο ευχάριστο, όμως η χρονική στιγμή δεν παίρνει αναβολές. Θα πιεστείς λίγο, φαίνεται όμως ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις όλα και με τον καλύτερο τρόπο.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, θα ασχοληθείς με κάποιο άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, για το οποίο έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια στο να του δώσεις να καταλάβει ότι τελευταία κινείται σε λάθος κατεύθυνση, κάτι που θα αποβεί μοιραίο για την εξέλιξή του. Κάνε αυτό που θεωρείς εσύ σωστό, αφού μόνο έτσι θα είσαι καλά με τον εαυτό σου, αλλά δυστυχώς μην περιμένεις θαύματα, αφού έχεις να κάνεις με άτομο που δεν μπορεί να κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος με το δικό σου μυαλό.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 18/12

Σχετικά άρθρα