Γιάννης Πάριος: «Έχασα τον πατέρα μου στα 18 – Δεν είχα χρήματα να τον κάνω καλά»

Σε μια σπάνια συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε ο Γιάννης Πάριος, με αφορμή το νέο του cd που θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα και τις εμφανίσεις του με τη Γλυκερία στο Baraonda.

Ο μεγάλος ερμηνευτής μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του αλλά και τα παιδιά του. «Η ζωή μας είναι σύντομη, λίγη και στην ουσία μένει μια πίκρα. Λέμε «δεν προλάβαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από αυτόν τον άνθρωπο». Δεν ξέρω να πω αν μετανιώνω ή δε μετανιώνω, στην ουσία όταν το βράδυ είμαι μόνος μου λέω «μετανιώνω που δε ζήτησα συγνώμη ή που δεν ήμουν καλύτερος από αυτό που έπρεπε να είμαι», χωρίς να έχω κάνει κακό σε κανέναν», είπε.

Ο Γιάννης Πάριος έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 18 ετών και όπως εξομολογήθηκε στο The 2night show είναι ο μόνος άνθρωπος που νιώθει ότι οφείλει μια «συγγνώμη». «Υπήρχε ένας και μοναδικός και ήταν ο πατέρας μου που δεν είχα χρήματα να τον κάνω καλά», είπε.

Βέβαια, το παιδί Γιάννης δεν ένιωσε την έλλειψη του μπαμπά του αφού οι δυο τους είχαν πολύ καλή σχέση και όπως αποκάλυψε από εκεί κληρονόμησε και το ταλέντο. «Τον έζησα τα χρόνια που με διαμορφώνανε σαν χαρακτήρα. Και αυτά τα χρόνια ήταν τα παιδικά μου. Περίμενα να φύγει η κυρά Μαρουσώ από το κρεβάτι και να πάω εκεί κοντά του, να τον ακούω να ψέλνει», εξήγησε.

Όσο για το πώς αντέδρασε ο μπαμπάς του όταν ο Γιάννης Πάριος είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική και το τραγούδι; «Ήταν ο μοναδικός, ή ένας από τους ελάχιστους, που μου είπε “εγώ παιδί μου σου έχω εμπιστοσύνη για αυτό που θέλεις να κάνεις, προχώρα”».

Πώς είναι όμως ο σπουδαίος καλλιτέχνης με τα παιδιά του και υπήρξε στιγμή που αντέδρασε στα θέλω τους;

Δείτε το βίντεο

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πάριος – Παλαιολόγου: Οριστικός ο χωρισμός τους

 

Σχετικά άρθρα