Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ, δεν θα περάσει τα Χριστούγεννα στο Παλάτι

Πριν από λίγο χρονικό διάστημα είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία φέρεται να χρήζει ιδιαίτερης συμπάθειας της βασίλισσας Ελισάβετ, θα περνούσε τα φετινά Χριστούγεννα μαζί με την κόρη της, η οποία είναι μάλιστα έγκυος στο πρώτο της παιδάκι!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Παλατιού, η Ντόρια Ράγκλαντ έχει όντως προσκληθεί να περάσει τα Χριστούγεννα στο  Sandringham με τη βασιλική οικογένεια, εκείνη δυστυχώς δεν θα τα καταφέρει. Πάντως, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο λόγος που η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ θα απουσιάζει από τα πρώτα Χριστούγεννα της κόρης της ως δούκισσας, από τη στιγμή κιόλας που έλαβε την τιμή να προσκληθεί από την ίδια τη βασίλισσα της Αγγλίας!

Παρόλ0 που η Doria Ragland θα απουσιάζει, σίγουρα τα  φετινά Χριστούγεννα θα είναι ιδιαίτερα για την κόρη της! Και όπως έγινε χθες γνωστό, θα τα περάσουν όλοι μαζί γιορτάζοντας τόσο την εγκυμοσύνη της δούκισσας του Σάσεξ όσο και τα πρώτα Χριστούγεννα του Πρίγκιπα Λούι!

Με πληροφορίες από hellomagazine

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Το εξαιρετικό προνόμιο που παραχώρησε η βασίλισσα στη μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ

Doria Ragland: Μια «κοινή θνητή» ανάμεσα στους «Γαλαζοαίματους»-Τα δάκρυα την ώρα της τελετής, η σχέση της με την Μέγκαν και η… άβολη φωτογραφία δίπλα στην Ελισάβετ!

Τελικά πού θα περάσουν τα Χριστούγεννα η Κέιτ με τον Ουίλιαμ;

 

Σχετικά άρθρα