Ποια κούκλα ηθοποιός θα είναι το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ;

Σε μια ακόμη ταινία του θρυλικού Τζέιμς Μποντ θα πρωταγωνιστήσει ο ηθοποιός Ντάντιελ Κρέγκ, που επιστρέφει ως πράκτορας 007 στα τέλη του νέου έτους.

H Λέα Σεϊντού θα ενσαρκώσει την ψυχολόγο Μαντλέν Σουάν, ενώ το studio παραγωγής ψάχνει άλλες δύο ηθοποιούς για πρωταγωνιστικούς ρόλους.

lea seydoux
Denis Makarenko / Shutterstock.com

Για τον ρόλο του «κακού», όμως, οι παραγωγοί έχουν σκεφτεί τον ταλαντούχο Ράμι Μάλεκ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία «Bohemian Rhapsody» ως Φρέντι Μέρκιουρι.

Ο Βρετανός Ντάνιελ Κρεγκ υποδύθηκε τον μυστικό πράκτορα στις τελευταίες τέσσερις ταινίες, και συγκεκριμένα στο Καζίνο Ρουαγιάλ, στο Quantum of Solace, στο Skyfall και Spectre.

Η τελευταία ταινία είχε εισπράξεις περίπου 880 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα BoxOfficeMojo.com που διατηρεί βάσεις δεδομένων στις οποίες καταγράφει όλες τις εισπράξεις που κάνουν οι ταινίες.

Η Eon Productions και τα κινηματογραφικά στούντιο MGM ανακοίνωσαν ότι η 25η ταινία του Μποντ θα προβληθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2019, και λίγο νωρίτερα στη Βρετανία.

Πηγή: topontiki.gr

Σχετικά άρθρα