Η Τζένιφερ Λόρενς ξεκαθαρίζει: «Δεν είχα παρά μόνο επαγγελματικές σχέσεις με τον Γουάινσταϊν»

Το “‘άστρο” του παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινσταϊν κατέρρευσε πριν από ένα χρονικό διάστημα όταν άρχισαν να έρχονται στο φως οι υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης στις οποίες εμπλεκόταν, με αποτέλεσμα μάλιστα να γεννηθεί και το κίνημα #MeToo.

Κι ενώ πλέον η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό, υπάρχουν ενίοτε κάποιες διαρροές σχετικά με το τι ομολογούν οι μάρτυρες- θύματα του παραγωγού. Σύμφωνα με το Variety, μια από τις γυναίκες θύματά του ομολογεί: “με εξανάγκαζε να του κάνω στοματικό σεξ ενώ πολλές φορές αυνανιζόταν μπροστά μου και απειλούσε ότι θα βλάψει την καριέρα μου αν δεν ενδώσω”. Μάλιστα η ίδια υποστήριξε ότι ο Γουάινσταϊν την είχε διαβεβαιώσει: “Έχω κοιμηθεί με την Τζένιφερ Λόρενς και κοίτα πού έχει φτάσει τώρα, έχει πάρει και Όσκαρ”.

Η απάντηση της Τζένιφερ Λόρενς

Είναι γεγονός ότι η Τζένιφερ Λόρενς έλαβε Όσκαρ για την ταινία “Οδηγός Αισιοδοξίας”, παραγωγή του Γουάινσταϊν. Ωστόσο, η διαρροή ότι ουσιαστικά πήρε το Όσκαρ επειδή… κοιμήθηκε μαζί του ήταν κάτι παραπάνω από σοκαριστική για τη γοητευτική ηθοποιό. Έτσι αναγκάστηκε να βγάλει μια ανακοίνωση, στην οποία ξακαθαρίζει τι σχέσεις είχε με τον παραγωγό:

“Η καρδιά μου ραγίζει βλέποντας όλες αυτές τις γυναίκες θύματα του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν. Δεν είχα παρά μια μόνο επαγγελματική σχέση μαζί του. Είναι άλλη μια από τις μεθόδους και τα ψέματα που χρησιμοποιεί για να προσελκύσει περισσότερες γυναίκες”…

Τι υποστηρίζουν οι δικηγόροι του Γουάινσταϊν

Οι δικηγόροι του παραγωγού πάντως υποστηρίζουν ότι ουδέποτε ο Weinstein χρησιμοποίησε το όνομα της Τζένιφερ Λόρενς για να προσεγγίσει άλλες γυναίκες. Μάλιστα σε δήλωσή τους ισχυρίζονται ότι όλο αυτό διέρρευσε από τα media με σκοπό να βλάψουν τον παραγωγό. Ο ίδιος ο Γουάινσταϊν είναι ενοχλημένος με την εμπλοκή του ονόματος της Τζένιφερ Λόρενς στην υπόθεση.

Με πληροφορίες από aufeminin.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αθώος δηλώνει ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν – Πάνω από 100 γυναίκες τον κατηγορούν!

Άσλεϊ Τζαντ: «Ο Γουάινσταϊν κατέστρεψε την καριέρα μου επειδή δεν έκανα σεξ μαζί του»

Ούμα Θέρμαν: Επιρρίπτει ευθύνες στον Γουάινστιν για σοβαρό ατύχημα που είχε στα γυρίσματα του Kill Bill

Η «αποκαθήλωση» του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν: Ο πανίσχυρος παραγωγός που έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά δεκάδες σταρ του Χόλιγουντ – Ποια είναι τα θύματα του, γιατί όλοι γνώριζαν και δεν μιλούσαν

Τζένιφερ Λόρενς: «Απεχθάνομαι και σιχαίνομαι το σεξ γιατί φοβάμαι τα μικρόβια»

Jennifer Lawrence – Darren Aronofsky: Αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού τους

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα