Ποια ζώδια θα ζήσουν μία επανασύνδεση μέσα στο 2019;

Θα μπορέσουμε το 2019 να είμαστε και πάλι μαζί ;;; Αρκετοί από εσάς φίλοι μου που μας παρακολουθείτε και μας διαβάζετε έχετε την επιθυμία, το όνειρο ή αλλιώς και το απωθημένο, να βρεθείτε ξανά στην αγκαλιά ενός παρελθοντικού έρωτα… Μία από τις προσδοκίες σας είναι με τη νέα χρονιά να δοθεί και πάλι η ευκαιρία για μία πολυπόθητη ερωτική επανασύνδεση που θα μπορέσει να σας χαρίσει στιγμές που πραγματικά σας έχουν λείψει. Το 2019 ομολογουμένως δεν είναι μία χρονιά που δίνει μεγάλες και σπουδαίες ευκαιρίες για μία ερωτική επανασύνδεση (όπως το 2018), παρόλα αυτά θα υπάρχουν κάποια χρονικά διαστήματα που συγκεκριμένοι εκπρόσωποι του ζωδιακού, θα μπορέσουν να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα και να βρεθούν και πάλι μαζί με μία σχέση του παρελθόντος. Ποιες είναι οι ημερομηνίες αλλά και οι τυχεροί που θα έχουν μία επανασύνδεση;;;; Δες παρακάτω, αλλά … άνοιξε και τον αστρολογικό χάρτη σου, γιατί θα δοθούν στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεις.

Από 5 έως και 28 Μαρτίου 2019: Ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ιχθύ, συγκεκριμένα από την 29η-16η μοίρα. Τα ζώδια που θα μπορούν να έχουν επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις ή και επανασυνδέσεις με άτομο του ερωτικού τους παρελθόντος, είναι οι Παρθένοι – Ιχθύς – Σκορπιοί που γεννήθηκαν στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Ευκαιρίες επανασύνδεσης θα έχουν και όσοι έχουν Ωροσκόπο, Αφροδίτη, ή ακμή 5ου και 7ου οίκου σε αυτά τα ζώδια μα πιο συγκεκριμένα στις μοίρες που σας αναφέραμε παραπάνω!

Από 8 Ιουλίου έως και 1 Αυγούστου 2019, ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα ενώ στην συνέχεια θα περάσει και στο ζώδιο του Καρκίνου. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα δούμε περισσότερες ερωτικές επανασυνδέσεις, θα είναι όμως εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσουν αυτές οι επανασυνδέσεις να διατηρηθούν στο χρόνο, ή να είναι ήρεμες και αρμονικές, δεδομένου ότι αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται και οι Εκλείψεις του Καλοκαιριού! Τα ζώδια που θα έχουν μία επανασύνδεση είναι οι Λέοντες , Υδροχόοι, Κριοί του 1ου δεκαημέρου αλλά και οι Καρκίνοι , Αιγόκεροι, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου. Και σε αυτή την περίπτωση ισχύει ότι όσοι από εσάς έχετε Ωροσκόπο, Αφροδίτη, ή ακμή 5ου και 7ου οίκου σε αυτά τα ζώδια αλλά και στις μοίρες 0-4 Λέοντα, Υδροχόου, Κριού αλλά και 29-23η μοίρα Καρκίνου , Αιγόκερου, Ιχθύ θα έχετε και εσείς τις ευκαιρίες για μία επανασύνδεση.

Από 31 Οκτωβρίου ως 20 Νοεμβρίου 2019, ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από την 27η ως την 11η μοίρα του Σκορπιού. Σε αυτή τη χρονική περίοδο θα υπάρξουν πολλές αναμοχλεύσεις του παρελθόντος που θα οδηγήσουν σε μία αισθηματική επανασύνδεση. Ποιοι θα είστε οι τυχεροί;;; Ταύροι – Σκορπιοί – Καρκίνοι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Ο Δίας ο πλανήτης της Τύχης, από τον Γενναιόδωρο Τοξότη, θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από τις 10 Απριλίου ως τις 11 Αυγούστου, προσφέροντας ευκαιρίες για μία επανασύνδεση στους Δίδυμους – Τοξότες, Λέοντες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου. Στην δική σας περίπτωση όμως σημαντικό ρόλο παίζει και ο αστρολογικός σας χάρτης για αυτό συμβουλευτείτε και τον αστρολόγο σας.

Ο δάσκαλος Κρόνος θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Αιγόκερω 30 Απριλίου ως 14 Σεπτεμβρίου 2019. Ο Κρόνος, δεν δίνει ευκαιρίες, ο Κρόνος δοκιμάζει και τεστάρει, έτσι λοιπόν μία επανασύνδεση που είναι πιθανό να συμβεί αν μία σχέση δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, θα δοκιμαστεί πολύ για να αποδειχθεί αν αξίζει να διατηρηθεί στο χρόνο. Οι τυχεροί εδώ θα είστε οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι (θα παιδευτείτε όμως σας το λέω) αλλά και οι Παρθένοι που γεννηθήκατε στο 2ο δεκαήμερο.

Ο Ανατρεπτικός και φιλελεύθερος Ουρανός, προτιμά να φέρνει στη ζωή μας νέους ανθρώπους, όμως το διάστημα 1-5 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Κριού αιφνιδιάζει με αλλαγές την αισθηματική ζωή των Κριών – Ζυγών – Τοξοτών του 3ου δεκαημέρου. Από αυτά τα ζώδια μπορείτε να έχετε μία επιτυχημένη ερωτική επανασύνδεση οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου. Οι υπόλοιποι δεν θα έχετε σταθερότητα στην επανασύνδεση, ενώ μπορεί να μου απογοητευτείτε ! Επιπλέον οι Ταύροι, Σκορπιοί, αλλά και οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου θα ζήσετε και εσείς με την σειρά σας τους αιφνιδιασμούς με το παρελθόν σας την περίοδο από τις 12 Αυγούστου ως το τέλος της χρονιάς. Από εσάς οι Ταύροι και Σκορπιοί δεν πρέπει να επενδύσετε πολλά σε μία επανασύνδεση, για το λόγο ότι το κλίμα της αισθηματικής σας ζωής θα είναι μεταβαλλόμενο!

Ο ονειροπόλος Ποσειδώνας θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από 21 Ιουνίου- 27 Νοεμβρίου από την 18η -15η μοίρα. Οι Παρθένοι – Ιχθύς και οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου μπορείτε να ζήστε το δικό σας «παραμύθι» βλέποντας μία σχέση του παρελθόντος να αναζωπυρώνεται. Από τα παραπάνω ζώδια θα μπορέσετε να διατηρήσετε την επανασύνδεση οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου.

Ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Αιγόκερω από 24 Απριλίου έως 3 Οκτωβρίου 2019, από την 23 ως την 20 μοίρα. Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, θα προσπαθήσετε με νύχια και με δόντια να κρατήσετε το παρελθόν στη ζωή σας, όμως αυτό μπορεί να λειτουργήσει καταστροφικά για εσάς. Οι Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου μπορείτε να καταφέρετε μία επανασύνδεση που θα έχει βάθος και ουσία.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα