Νικολέττα Ράλλη- Γιώργος Μαυρίδης: η πρώτη τους κοινή φωτογράφιση!

Είναι ζευγάρι εδώ και κάμποσο καιρό και δεν το κρύβουν! Η σχέση τους καθώς φαίνεται πάει από το καλό στο καλύτερο και είναι από τα πιο φρέσκα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ. Ο λόγος για τη Νικολέττα Ράλλη και τον Γιώργο Μαυρίδη.

Αν και έχουν ήδη δημοσιεύσει κοινές φωτογραφίες τους στους λογαριασμούς τους στα social, είναι η πρώτη φορά που αποφασίζουν να φωτογραφηθούν μαζί για λογαριασμό περιοδικού.

Έβαλαν τα γιορτινά τους και πόζαραν στο Down Town!

Δείτε μερικά στιγμιότυπα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

19 διάσημοι Έλληνες γίνονται Άι-Βασίληδες για το 2019 στο γιορτινό DownTown που κυκλοφορεί στα περίπτερα ???????? Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ηλίας Γκότσης, Νικολέττα Ράλλη, Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Μαντώ Γαστεράτου, Μαρία Κωνσταντάκη, Ευγενία Σαμαρά, Δημήτρης Μακρυνιώτης, Φάνης Λαμπρόπουλος, Dj Pitsi, Έλενα Τσαγκρινού, Δημήτρης Μακαλιάς, Κόνι Μεταξά, Ελένη Βαΐτσου, Γιάννης Δρυμωνάκος, Κάλια Ελευθερίου, Παναγιώτης Βασιλάκος και ο Άρης Μακρής #besanta #christmas #2019 Photo @kosmaskoumianos Βοηθός φωτογράφου @giorgosmakrisofficial Styling @haris90s Make up, μαλλιά @thanosvogiatzis @elisabetta_yelps @efoular

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DownTown Magazine Greece (@downtownmaggr) στις

ralli mayridis

Σχετικά άρθρα