Έγκυος η Κλέλια Ρένεση!

Η Κλέλια Ρένεση με τον Μάνου Τσάο θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Η ηθοποιός σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και είναι πανευτυχής.

Η Κλέλια Ρένεση η οποία πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο σίριαλ του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» δεν έχει μιλήσει για την εγκυμοσύνη της εκτός από τους φίλους της και τους στενούς της συνεργάτες. Οι συνάδελφοί της στο σίριαλ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προσέχουν πολύ την Κλέλια και φροντίζουν να μην κουράζεται. Η ηθοποιός κρατάει πάντα χαμηλούς τόνους και αποφεύγει δημόσιες εμφανίσεις και συνεντεύξεις αν δεν πρόκειται για τη δουλειά της.

Δείτε όλα όσα είπαν στο Πρω1νό

Το ζευγάρι είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2015, γνωρίστηκαν στη συναυλία του Μάνου Τσάο και όλοι κάνουν λόγο για έναν έρωτα κεραυνοβόλο. Ο 57χρονος ο οποίος κάνει καριέρα στο εξωτερικό με κάθε ευκαιρία ταξιδεύει στην Ελλάδα για να περνά χρόνο με την αγαπημένη του. Τώρα μετά τη γέννηση του παιδιού δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι τα σχέδια του ζευγαριού το μόνο σίγουρο είναι πως αν υπάρχει αγάπη και έρωτας όλα θα βρουν το δρόμο τους.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Manu Chao – Κλέλια Ρενέση: στο πλευρό των προσφύγων (βίντεο)

Σχετικά άρθρα