Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός του GNTM;

Ο κύκλος του GNTM στο STAR έκλεισε το βράδυ της Τετάρτης με τον μεγάλο τελικό με τρόπο πανηγυρικό. Τις φιναλίστ του Greece’s Next Top Model περίμεναν τέσσερις δοκιμασίες λίγο πριν το τέλος. Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση και Εβελίνα Σκίτσκο φωτογραφήθηκαν από τον Δημήτρη Σκουλό φορώντας τις δημιουργίες του Άγγελου Μπράτη, με τους συγγενείς τους σε οικογενειακό δείπνο, σε χορευτικό πάρτυ, αλλά και σε μια prive βραδιά με έναν άντρα μοντέλο, ενώ στο τέλος γύρισαν ένα διαφημιστικό όπου φυσικά πρωταγωνιστούσαν.

Οι τηλεθεατές ήταν στη θέση τους έτοιμοι να δουν αλλά και να ψηφίσουν τη νικήτρια. Αυτό ήταν κάτι που, άλλωστε, φάνηκε ξεκάθαρα στα νούμερα.

Συγκεκριμένα στο γενικό σύνολο το GNTM συγκέντρωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 28,8% και στο δυναμικό κοινό δυναμικό κοινό 37,8%. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα κατάφερε στις ηλικίες 18 -54 να περάσει λίγο πριν τις δώδεκα το βράδυ σε ποσοστά πάνω από 40% και να αγγίξει ακόμα και το 54,2% λίγο πριν την ανακοίνωση του ονόματος της Ειρήνης Καζαριάν ως Greece’s Next Top Model.

Πηγή: topontiki.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Ειρήνη Καζαριάν είναι το GNTM (βίντεο)!

 

Σχετικά άρθρα