Η σέξι Μελάνια Τραμπ ντυμένη στα άσπρα “έκλεψε” πάλι τις εντυπώσεις!

Η Μελάνια Τραμπ είναι σέξι και δε υπάρχει καμία αμφιβολία. Επίσης δεν διστάζει να το δείξει. Για την ακρίβεια, το τονίζει όλο και περισσότερο. Και σε πρόσφατη -επίσημη- εμφάνισή της στο Λευκό Οίκο, στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίστηκε με ένα φόρεμα που ελάχιστες γυναίκες θα τολμούσαν να φορέσουν.

Απόλυτα εντυπωσιακή και πολύ λαμπερή ήταν η Μελάνια Τραμπ μέσα στο φόρεμά της, το οποίο τράβηξε όλα τα βλέμματα στο Congressional Ball που πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο φουαγιέ του Λευκού Οίκου. Φορώντας με πολύ τολμηρό τρόπο την τάση της σεζόν, την παγιέτα, η Μελάνια Τραμπ έκλεψε την παράσταση με το ολόλευκο μάξι και πολύ εφαρμοστό φόρεμά της.

Και μπορεί η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να επέλεξε ένα φόρεμα που κάλυπτε σχεδόν όλο της το σώμα, καθώς ήταν μάξι, είχε μακριά μανίκια και έκρυβε όλο τον λαιμό της, ωστόσο το φόρεμα όχι μόνο ήταν εντυπωσιακό, αλλά και διέγραφε όλο της το σώμα, με αποτέλεσμα τα διεθνή μέσα να χαρακτηρίσουν την επιλογή της Μελάνια τολμηρή.

https://www.youtube.com/watch?v=ErroKVOptOM

Πάντως η Μελάνια εκτός από λαμπερή ήταν και χαμογελαστή, όπως και ο σύζυγός της ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μεταξύ άλλων έστειλε και ένα τετράλεπτο μήνυμα για τα δύο χρόνια της θητείας του χωρίς να παραλείψει βέβαια να κάνει λόγο για μεγάλες επιτυχίες στον Λευκό Οίκο. «Καμία άλλη κυβέρνηση δεν έχει κάνει περισσότερα σε αυτά τα πρώτα δύο χρόνια από ό, τι η κυβέρνηση Τραμπ. Έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε και αυτή θα είναι μια πραγματικά συναρπαστική εβδομάδα και νομίζω ότι θα είναι ένα πραγματικά συναρπαστικό έτος αυτό που έρχεται», ανέφερε.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ: Σάλος από το ποσό που ξόδεψαν για το… Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Η Μελάνια Τραμπ στόλισε τον Λευκό Οίκο (βίντεο)

Μελάνια Τραμπ: Φυτεύει δέντρα με γόβα στιλέτο και φούστα 3.500 ευρώ

 

Σχετικά άρθρα