Αρχική / More / Δώρα / Οι νικητές του διαγωνισμού για το βιβλίο «9 μήνες και κάτι χρόνια» από τις Εκδόσεις iWrite
9mines-nikites

Οι νικητές του διαγωνισμού για το βιβλίο «9 μήνες και κάτι χρόνια» από τις Εκδόσεις iWrite

Οι νικητές του διαγωνισμού για το βιβλίο «9 μήνες και κάτι χρόνια» από τις Εκδόσεις iWrite είναι η κα Χρύσα Μαγγινοπούλου και ο κος Ιωάννης Κούκος.

chrysa-magginopoulou

 

 

Η κα Χρύσα Μαγγινοπούλου είναι 35 ετών, εργάζεται ως ψυχοπαιδαγωγός και είναι ελεύθερη. Γνωρίζει το boro.gr από την αρχή της λειτουργίας του. Το ανακάλυψε τυχαία όμως έκτοτε έχει γίνει συνήθεια. Της αρέσει όλη η θεματολογία του site. Ιδιαίτερη αδυναμία έχει στη »Σκέψη της ημέρας» και τα κείμενα του Θ.Λάλα ειδικά στις βιβλιοπροτάσεις του.

 

 

 

 

 

iwannis-koukos

 

 

Ο κος Ιωάννης Κούκος ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία 25-35 και είναι ελεύθερος . Είναι απόφοιτος Παιδαγωγικού Τμήματος με Μεταπτυχιακό αλλά αυτή την περίοδο δεν εργάζεται. Ανακάλυψε το boro.gr ύστερα από μία αναζήτηση στο ίντερνετ και από τότε το επισκέπτεται και διαβάζει τα γεμάτα ενδιαφέρον άρθρα του. Προτιμάει να διαβάζει θέματα που σχετίζονται με την ψυχολογία, τη διατροφή και τον πολιτισμό.

 

 

 

 

 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X