Η ιδανική στάση για να φτάσεις σε οργασμό από την «πίσω» πόρτα!

Από τις πιο απολαυστικές μορφές σεξ είναι το πρωκτικό σεξ, καθώς ο ερεθισμός στην συγκεκριμένη περιοχή είναι ιδιαίτερα έντονος, λόγω του ότι στην περιοχή του πρωκτού οι απολήξεις των αισθητήριων νεύρων είναι πάρα πολλές, με αποτέλεσμα ο ερεθισμός σου να είναι ακόμα πιο έντονος και κατ’ επέκταση και η σεξουαλική σου απόλαυση.

Όπως στο κολπικό σεξ, έτσι και στο πρωκτικό σεξ, υπάρχουν διάφορες στάσεις που μπορείς να εφαρμόσεις με στόχο να φτάσεις στον πολυπόθητο οργασμό.

Βάσει ερευνών, αλλά και μαρτυριών, υπάρχει – μεταξύ άλλων – μια στάση με την οποία όχι μόνο το πρωκτικό σεξ θα πάει σε άλλο… επίπεδο, αλλά θα έχεις και τον οργασμό που θέλεις.

H στάση «κομπρεσέρ»

Ας δούμε, όμως, μαζί ποια είναι η στάση αυτή; Πρόκειται για τη στάση «κομπρεσέρ», η οποία όπως είναι αντιληπτό έχει πάρει την ονομασία της από την κίνηση την οποία κάνεις κατά τη διάρκεια της εφαρμογής της στάσης αυτής.

Πώς θα την κάνεις;

Ο καλός σου κάθεται στο κρεβάτι, με τα πόδια του να ακουμπάνε στο πάτωμα και τον κορμό του όρθιο, σαν να κάθεται σε μια καρέκλα. Εσύ κάθεσαι επάνω του, κοιτώντας τον στα μάτια, με τα γόνατα σου λυγισμένα και τα πόδια ανοιχτά, περνώντας τα αριστερά και δεξιά του. Στόχος είναι το πέος του καλού σου να ευθυγραμμιστεί με τον πρωκτό σου, ώστε να μπορέσει να υπάρξει διείσδυση.

Η στάση αυτή είναι ιδανική για να φτάσεις σε οργασμό καθώς όπως ανεβοκατεβαίνεις επάνω στον καλό σου, με το ένα σου χέρι μπορείς να τρίβεις την κλειτορίδα σου. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο της στάσης αυτής είναι ότι έχεις τον έλεγχο του ρυθμού και του βάθους της διείσδυσης.

Προσοχή! Επειδή η περιοχή αυτή δεν έχει την ιδιότητα της φυσικής λίπανσης, όπως ο κόλπος σου, οπότε καλό θα είναι να βάλεις όσο περισσότερο λιπαντικό μπορείς, για να μην υπάρχει έντονη τριβή και δυσφορία κατά την ερωτική επαφή σας από τον πρωκτό.

Καλή διασκεδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα