Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παντρεμένη με αρχιτέκτονα η πρώην κριτής του GNTM!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη από το 2015, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα σε πρωινή εκπομπή. Το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM παντρεύτηκε τον πρώην σύντροφό της, αρχιτέκτονα Γιάννη, στο Λος Άντζελες το 2015 και κουμπάροι ήταν η Γιάννα Τερζή και ο Δημήτρης Γιαννέτος. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2010 και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Το 2015 επισημοποίησαν τη σχέση τους, όμως από το Μάρτιο δεν είναι μαζί. Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο πως τους τελευταίους μήνες η Ηλιάνα λέγεται πως είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» και τα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή «Μιλάμε για έναν μεγάλο έρωτα… Δεν υπάρχει διαζύγιο, αλλά δεν είναι και μαζί. Έχουν σταματήσει κάθε επικοινωνία». Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε πως δεν θα δώσει περισσότερες πληροφορίες του νεαρού στη δημοσιότητα καθώς ο ίδιος διατηρεί χαμηλό προφίλ και έτσι το θέμα θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Δείτε φωτογραφίες από τον κρυφό γάμο της Ηλιάνας καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ της εκπομπής παρακάτω.

Πηγή:  peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός του GNTM;

Η Ειρήνη Καζαριάν είναι το GNTM (βίντεο)!

 

Σχετικά άρθρα