Στοματικό σεξ: Ο σύντροφός μου με πιέζει να του κάνω πεολειχία. Πώς να το διαχειριστώ;

Σύμφωνα με τους… ιστορικούς της ερωτικής δραστηριότητας στο βάθος των αιώνων, η πεολειχία ή πεοθηλασμός ήταν μια σεξουαλική πρακτική που εφαρμοζόταν μόνο στους οίκους ανοχής και από τις γυναίκες «ελευθέρων ηθών».

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτός ο λόγος για τον οποίο η προσφορά στοματικού έρωτα από τη γυναίκα στον άνδρα θεωρείται μια πράξη μάλλον υποτιμητική και συχνά απαγορευμένη.

Υποτιμάται η γυναίκα

Η στάση που συνήθως κάνει μια γυναίκα στοματικό σεξ, δηλαδή στα γόνατα και έχοντας το κεφάλι της στο ύψος του πέους του καλού της, θεωρείται μια υποτιμητική πράξη η οποία βρίσκει από πολλές γυναίκες θεωρείται ότι υποβιβάζει και προσβάλει το φύλο τους.

Παρ’ όλα αυτά, οι ειδικοί ψυχολόγοι – σεξολόγοι επιμένουν ότι σε καμία περίπτωση μια γυναίκα δεν πρέπει να κάνει στοματικό σεξ στον σύντροφό της, απλά και μόνο γιατί «πρέπει», αλλά γιατί το θέλει και το ευχαριστιέται και η ίδια.

Αυτό, φυσικά, δεν ισχύει μόνο για τον στοματικό έρωτα, αλλά για κάθε σεξουαλική δραστηριότητα, όπου η συναίνεση είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Το σφάλμα των ανδρών

Σε αυτό ευθύνονται και οι άνδρες, οι οποίοι μέσω της επιρροής της βιομηχανίας του πορνό, έχουν την τάση να κατευθύνουν τη γυναίκα προς το πέος του για να τους κάνουν στοματικό σεξ, βάζοντας το χέρι τους στο κεφάλι τους και σπρώχνοντάς το προς το μόριό τους, θεωρώντας ότι η γυναίκα είναι υποχρεωμένη να το κάνει.

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό ατόπημα είναι και η απροειδοποίητη εκσπερμάτιση στο στόμα της γυναίκας, χωρίς προηγουμένως να έχει πάρει την έγκρισή της ή τουλάχιστον να την προειδοποιήσει γι’ αυτό.

Γενικότερα, πάντως, η πεολειχία είναι μάλλον παρεξηγημένη. Κι αυτό, γιατί δεν είναι απαραίτητο να γίνει στη στάση, όπου η γυναίκα είναι στα γόνατα (π.χ.στάση 69). Από την άλλη, εφόσον η γυναίκα δεν έχει διάθεση να κάνει στοματικό έρωτα, τότε να μην το κάνει καθόλου, διότι εφόσον το βλέπει σαν αγγαρεία δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα ούτε για την ίδια, ούτε για τον καλό της.

Με πληροφορίες από mariclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Στοματικό σεξ: 5 λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα ΔΕΝ το κάνει!

Σχετικά άρθρα