4 ιδέες για να εκφράσεις την αγάπη σου στους δικούς σου!

Οι μέρες αυτές αποτελούν μια μεγάλη γιορτή αγάπης και είναι μια ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στους δικούς σου ανθρώπους έμπρακτα, χωρίς πολλά έξοδα και υπερβολές!

Δες παρακάτω 4 τρόπους για να το καταφέρεις!

Μοιράσου μαζί τους μια ξεχωριστή στιγμή!

Τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με γονείς, αδέρφια και αγαπημένους φίλους! Ζήσε τις στιγμές μαζί τους, απόλαυσέ τες, μοιράσου τη χαρά σου! Φυσικά μπορείς να λάβεις ενεργό μέρος στην προετοιμασία του τραπεζιού φτιάχνοντας για παράδειγμα ένα γλυκό ή βοηθώντας τη μαμά σου!Εννοείται ότι πέρα από το οικογενειακό τραπέζι, μπορείτε να κάνετε μαζί πράγματα που σας αρέσουν!

Πάρε χρόνο να τους ακούσεις και να συζητήσεις μαζί τους!

Τώρα που λίγο χαλαρώνει το πρόγραμμά σου είναι μια ευκαιρία να ακούσεις τι έχουν να σου πουν οι γονείς σου, να μοιραστείς τα προβλήματα, τις χαρές και τις αγωνίες τους και να εκφράσεις την άποψή σου!

Φτιάξε τους μια κάρτα

Είναι τέλεια ιδέα να τους εκφράσεις την αγάπη σου με μια κάρτα που είτε θα τη φτιάξεις μόνη σου είτε θα βρεις τρόπους να βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα! Το να εκφράσεις γραπτώς την αγάπη σου είναι άλλωστε πιο εύκολο!

Κάν’ τους ένα όμορφο δώρο!

Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό! Μπορεί να είναι diy κατασκευή! Αλλά να την έχεις φτιάξει με πολλή πολλή αγάπη! Ή μπορείς να βρεις κάτι που ξέρεις ότι θα εκτιμήσουν πραγματικά τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Και φυσικά μην ξεχάσεις να τους δώσεις μια μεγάλη αγκαλιά!!!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από santemagazine.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πόσο απλό είναι να δώσεις μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά; (βίντεο)

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα