Δούκισσα Νομικού: «Τώρα είμαι πιο ερωτευμένη με τον Δημήτρη»

Πλήρης, ευτυχισμένη και πολύ ερωτευμένη δηλώνει η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια και πρώην «Σταρ Ελλάς», φωτογραφήθηκε στο «Madame Figaro» και μίλησε για τον σύζυγό της αλλά και για τον γιο της, ο οποίος ήρθε και της άλλαξε τη ζωή.

Έχοντας πιο δυνατή σχέση από ποτέ με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, δε δίστασε να δηλώσει πως «ήξερα ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς, αλλά τώρα είμαι ακόμα πιο ερωτευμένη με τον Δημήτρη. Όταν τους βλέπω μαζί με τον Σάββα να παίζουν, να ξεκαρδίζονται, είμαι πλήρης».

 

Αυτή πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται στον έρωτά της για τον σύζυγό της. Πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει πως μετά τον ερχομό του γιου τους, «αρέσω πιο πολύ στον άντρα μου! Με κοιτάζει και η ματιά του εκπέμπει και θαυμασμό, και περηφάνια, και καψούρα, και αγάπη. Είναι πιο ολοκληρωμένο το συναίσθημα. Από την περίοδο που ήμουν έγκυος έλεγα πως μαζί με το παιδί που θα έρθει θέλω με τον άντρα μου να είμαστε μία γροθιά. Πολλές φίλες που έγιναν μαμάδες μού έλεγαν πως συχνά μπορεί να απομακρυνθεί λίγο το ζευγάρι σε αυτή τη φάση γιατί η γυναίκα, χωρίς να το θέλει, ρίχνει όλο το βάρος στο μωρό, οπότε λίγο παραγκωνίζεται ο άντρας. Δεν ήθελα καθόλου να μας συμβεί αυτό και χαίρομαι που το μωράκι μας μάς έχει φέρει πιο κοντά –που ήμασταν ήδη πολύ κοντά. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι, να μείνουμε αγαπημένοι όπως τώρα και να κάνουμε πολλά παιδάκια».

Πηγή: https://www.star.gr

Σχετικά άρθρα