Σε ποια… στάση θα σε βρει η νέα χρονιά;

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μερικές ώρες μακριά και ο θυμόσοφος λαός λέει πώς ό, τι κάνεις την ημέρα αυτή, θα το κάνεις για όλη τη χρονιά.

Οπότε, τι καλύτερο από το να σε βρει ο νέος χρόνος να κάνεις (πολύ) σεξ και να ζεις έντονες ερωτικές στιγμές με τον καλό σου;

Επειδή, όμως έχει σημασία και σε ποια σεξουαλική στάση θα σε βρει ο νέος χρόνος εμείς θα σου προτείνουμε τρεις στάσεις πιο… εορταστικού χαρακτήρα!

Ας δούμε, όμως, μαζί ποιες είναι αυτές και πώς θα τις εφαρμόσεις:

Στα… τέσσερα ή «σκυλίσια ζωή»

Το να καθίσεις στα τέσσερα για να κάνεις έρωτα με τον καλό σου δεν θα πρέπει να σε αποθαρρύνει από το να κάνεις έρωτα. Αντίθετα, θα πρέπει να σε χαροποιεί ιδιαιτέρως, αφού πρόκειται για μια από τις πιο σέξι στάσεις, όπου πετυχαίνεις βαθύτερη και εντονότερη διείσδυση. Ειδικά, εάν σου αρέσει να αφήνεις τον καλό σου να έχει το πάνω χέρι κάποιες φορές η στάση στα τέσσερα είναι ό, τι καλύτερο και για τους δυο σας.

Πώς θα την κάνεις: Στηρίζεσαι στα γόνατά σου, ρίχνοντας την κοιλιά σου όσο το δυνατό πιο κοντά στο στρώμα. Μην ξεχνάς ότι σκοπός είναι να ορθώσεις τα οπίσθιά σου ώστε να χαρίσεις ακόμα πιο εύκολη πρόσβαση στον κόλπο σου για τον καλό σου.

Το «ιεραποστολικό»

Κλασική, δοκιμασμένη και απόλυτα πετυχημένη στάση την οποία τα ζευγάρια εφαρμόζουν εκατομμύρια χρόνια, είτε για απόλαυση είτε για αναπαραγωγή.

Μια στάση που ευνοεί το μεγαλύτερο δέσιμο μεταξύ του ζευγαριού, την τρυφερότητα, αλλά και το να φτάσεις στον πολυπόθητο οργασμό, μιας και είναι η στάση που δίνει στον καλό σου τη δυνατότητα να σε… εκμεταλλευτεί σωματικά, με την καλή έννοια πάντα.

Πώς θα την κάνεις: Ξάπλωσε ανάσκελα και άνοιξε τα πόδια σου, έχοντάς τα ελαφρώς λυγισμένα. Ο καλός σου διεισδύει μέσα σου έχοντας οπτική επαφή μαζί σου και χαϊδεύοντάς σε στο στήθος, στο λαιμό και στο πρόσωπο.

Στα όρθια

Μια στάση που βολεύει ιδιαίτερα εφόσον δεν υπάρχει πολύς χώρος για να κάνετε άλλα… κόλπα. Η στάση που προωθεί το πάθος, αλλά και την οικειότητα στο ζευγάρι, μιας και κοιτάζεστε στα μάτια!

Πώς θα την κάνεις: Στέκεστε όρθιοι, γυμνοί πάντα, ο ένα κοιτώντας τον άλλο, σχεδόν κολλητά. Πέρνα το ένα σου πόδι στη μια πλευρά του καλού σου, ο οποίος το κρατάει με το ένα του χέρι. Σταδιακά, διεισδύει μέσα σου με γρήγορες και έντονες κινήσεις. Ιδανική στάση εάν βιάζεσαι να φτάσεις σε οργασμό!

Καλή διασκέδαση και Καλή Χρονιά!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα