Αντώνης Λουδάρος: «Έχουν περάσει στιγμές που φοβόμουν την αγάπη»

«Είμαι άνθρωπος των Χριστουγέννων! Δώσ’ μου λαμπάκια! Δεν στολίζω απλώς, κάνω το σπίτι του Άγιου Βασίλη. Το στολίζω τόσο πολύ και απλώς είμαι άνθρωπος των Χριστουγέννων. Από το Δεκαπενταύγουστο αρχίζω κι ακούω χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Είναι για μένα σημαντική γιορτή τα Χριστούγεννα, γιατί μου θυμίζει ότι την αγάπη μας πρέπει να τη δείχνουμε συνέχεια», είπε ο χειμαρρώδης Αντώνης Λουδάρος στην Ιωάννα Κλεφτόγιαννη και την εκπομπή «Πεζοί στον Αέρα», στον News 24/7 στους 88,6, αποκαλύπτοντας ότι κυκλοφορεί φορώντας τον σκούφο του Αγ.Βασίλη.

«Έχουν περάσει στιγμές που τη φοβόμουν την αγάπη», συνέχισε. «Αλλά δεν προχωρά έτσι η ζωή. Μερικές φορές νιώθω ότι δεν ξέρω να αγαπιέμαι. Το να αγαπάω είναι κάτι που το παλεύω. Προς αυτή την κατεύθυνση είμαι…» σημειώνει και προσθέτει ότι «το θέατρο με έχει σώσει. Βοηθά και την ψυχή και το συναίσθημα. Είναι μια εργασία που επέλεξα να κάνω, και η οποία όπως βοηθά το θεατή να φτιάξει λίγο τη ζωή του με κάποιο τρόπο ακριβώς την ίδια θεραπεία κάνει και σε μένα».

Για το αν το θέατρο σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, απαντά πως «βοηθά μια ολόκληρη κοινωνία να γίνει καλύτερη με ελάχιστες εξαιρέσεις, που είναι το θέατρο που φωνάζει «ελάτε, δείτε μας».

Αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί, δίπλα στο Σταμάτη Φασουλή, στον «Συμβολαιογράφο» του Ραγκαβή, στο θέατρο «Χώρα» (σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια).

«Ένα σπουδαίο έργο, αστυνομικής πλοκής με στοιχεία θρίλερ», που είχε γίνει τηλεοπτική σειρά, από το Γιώργο Μιχαηλίδη, με τον Διαμαντόπουλο και τον Ψάλτη, και τώρα για πρώτη φορά παρουσιάζεται στο θέατρο.

Και ο Αντώνης Λουδάρος δεν κρύβει πόσο ευτυχής είναι που συναντά επί σκηνής τον Φασουλή, «γιατί εδώ και 20 χρόνια με σκηνοθετεί. Συνεννοούμαστε απόλυτα στη σκηνή, τον νιώθω σαν να είναι αδελφός μου, συγγενής μου, πατέρας, κολλητός μου», εξομολογήθηκε.

Λόγω επιτυχίας επαναλαμβάνεται, τα Δευτερότριτα, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο η μουσικοθεατρική παράσταση του έργου της Σαλίνας Γαβαλά «Όνειρα γλυκά», με την ίδια τη συγγραφέα και την τραγουδίστρια Ελπίδα, στην οποία υπογράφει τη σκηνοθεσία. Είπε «ναι» στην πρόταση, γιατί «η Σαλίνα, ένα νέο κορίτσι που έχει εκδώσει και ποιητική συλλογή, έγραψε ένα πάρα πολύ ωραίο κείμενο, που μιλά για τις ανησυχίες μιας γυναίκας γύρω στα 30. Με αφορμή μια μετακόμιση κάνει έναν απολογισμό, σκέφτεται για την καριέρα, τα προσωπικά, το οικογενειακό περιβαλλον και σκεπτόμενη έρχεται μπροστά της το μέλλον της! ».

Η δουλειά παρουσιαζόταν και πέρσι.«Φέτος επαναλαμβάνεται με ένα εξαιρετικό επιτελείο και μια Ελπίδα στα καλύτερά της», τόνισε ο ηθοποιός, προσθέτοντας ότι η τραγουδίστρια «ήταν ο παιδικός- εφηβικός μου έρωτας. Την είχα στην καρδιά μου, πολύ ψηλά και είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που δεν έπεσε από το θρόνο της, δεν με απογοήτευσε καθόλου». Στη δουλειά του έχει συναντήσει «και δύστροπους και εγωκεντρικούς μέχρι θανάτου», συμπλήρωσε.

Ο ίδιος δεν την ψώνισε. «Το έπαιρνα στην πλάκα όλο αυτό. Δεν πήρα και τόσο στα σοβαρά τον εαυτό μου, γιατί μπορεί αν ακούς καλά λόγια να την ψωνίσεις πολύ άσχημα σε αυτή τη δουλειά», εξήγησε, προσθέτοντας «δεν έχει γίνει και κάτι σημαντικό, απλώς κάνω καλά τη δουλειά, την αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να προσφέρω στους άλλους. Δεν είμαι κανένας άγιος. Θέλω όμως να κοιτάζω τον κόσμο στα μάτια και να μην ντρέπομαι, θέλω να ψυχαγωγείται και να συγκινείται ένας άνθρωπος που με τη δουλειά μου μπορώ να του προκαλώ συναίσθημα».

Τι εύχεται στους πολιτικούς μας, για τη νέα χρονιά;

«Υγεία να έχουν και καλά, γερά μυαλά».

Στον εαυτό του; «Επιμονή, υπομονή και υγεία».

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα