Ηλίας Βρεττός: Αυτό είναι το τραγούδι-σταθμός στην καριέρα του

Ο Ηλίας Βρεττός έχει επανέλθει δυναμικά στα live έπειτα από το σοβαρό τροχαίο που τον είχε κρατήσει μακριά για καιρό. Το πρόγραμμά του φορτωμένο και απαιτητικό, ο ύπνος λιγοστός. Ωστόσο, δεν χάνει το κέφι του, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο People.

Συναυλίες για καλό σκοπό

«Αυτές οι γιορτινές μέρες για εμάς είναι παραδοσιακά περίοδος με έντονη επαγγελματική δραστηριοποίηση. Σκέψου πως μέσα σε 19 μέρες έχω 21 lives. Παρότι το σώμα διαμαρτύρεται, η ψυχή και το μυαλό είναι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένα, δεδομένου ότι πολλές από τις συναυλίες είναι για καλό σκοπό. Είθισται στις γιορτές να πραγματοποιούνται εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, φέτος όμως αποφάσισα να αφιερωθώ σε αυτό, γιατί μετά από όλα αυτά που πέρασα υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι, όπου μπορώ να βοηθήσω, θα το κάνω. Όλο αυτό το πράγμα τρέφει τόσο πολύ την ψυχή μου και με κάνει τόσο χαρούμενο, που η σωματική και η φωνητική κούραση έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Ποιο είναι το τραγούδι- σταθμός για εκείνον;

Τώρα όσον αφορά τα τραγούδια, μετά το ‘‘Φώναξέ με’’ που σημείωσε ανέλπιστα μεγάλη επιτυχία και είναι ένα τραγούδι σταθμός για εμένα, το ‘‘Η Αγάπη Μπορεί’’ ήταν ένας άξιος συνεχιστής. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και η ολοκαίνουρια δισκογραφική μου δουλειά με τίτλο Σωστό μου Λάθος από την Panic Platinum, ένας δίσκος που έγινε στην προσπάθειά μου να επαναπροσδιοριστώ, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως καλλιτέχνης. Σε όλο αυτό χαίρομαι πολύ που έχω σύμμαχους την εταιρεία μου, με την οποία έχουμε στενή σχέση και συνεργασία. Έχουν ήδη ξεχωρίσει αρκετά τραγούδια από το άλμπουμ και έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο. Ανυπομονώ να πάρει μεγαλύτερη έκταση αυτό και μετά τις γιορτές», εξομολογείται στο PEOPLE.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ηλίας Βρεττός: Διοργανώνει συναυλία για το Μάτι

Ηλίας Βρεττός: Το συγκινητικό μήνυμα που περνάει με το νέο του τραγούδι!

Ηλίας Βρεττός: το πρώτο του live μετά το τροχαίο (βίντεο)

 

Σχετικά άρθρα