Ο Τομ Χανκς κερνάει τον κόσμο σε fast food (βίντεο)

Τη φήμη ενός από τους «πιο καλούς και ευγενικούς τύπους στο Χόλιγουντ» επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ο Τομ Χανκς, όταν σταμάτησε να φάει σε ένα κατάστημα fast food της Καλιφόρνια και όχι μόνο φωτογραφήθηκε με τον κόσμο και τους υπαλλήλους, αλλά τους πλήρωσε όλα τα γεύματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Tom Hanks is at In and Out sitting across from us I’m star struck!! ????????????#tomhanksfan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Pierce (@bookcauldron13) στις

Το κέρασμα συνέβη πριν από μερικές ημέρες σε ένα κατάστημα In-N-Out στην Φοντάνα της Καλιφόρνια, όπου πήγε για φαγητό ο διάσημος σταρ με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον.
Tα social media κυκλοφόρησαν πολλές φωτογραφίες από την επίσκεψη του ηθοποιού στο κατάστημα ενώ οι θαυμαστές του επιδοκίμασαν την πράξη του.

Μετά την πρώτη έκπληξη που ένιωσαν όσοι βρίσκονταν εκεί, κόσμος και υπάλληλοι άρχισαν να ζητούν αυτόγραφα και φωτογραφίες μαζί με τον γνωστό ηθοποιό ο οποίος δεν χάλασε το χατήρι κανενός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

He is such a nice guy taking pictures with everyone….he told us Merry Christmas ???????? And I went over and talked to his wife Rita while Tom took pictures with everyone! @tomhanks #tomhanks #innout

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Pierce (@bookcauldron13) στις

 

«Είναι τόσο καλός άνθρωπος, έβγαλε φωτογραφίες με όλους μας και μας ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα. Εγώ μίλησα επίσης με την γυναίκα του», έγραψε μια γυναίκα στο twitter, με τα σχόλια των χρηστών να κινούνται σε αυτό το ύφος, κάνοντας λόγο για το «πιο κουλ ζευγάρι».

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τομ Χανκς: Αγνώριστος για τη νέα του ταινία (ΦΩΤΟ)

To συγκινητικό μήνυμα της γυναίκας του Τομ Χανκς για τις πυρκαγιές της Αττικής

Είδα το «The Post»: Μέριλ Στριπ φοβερή! Τομ Χανκς μοναδικός!

Σχετικά άρθρα