Πρωτότυπες ιδέες για diy οικονομικά δώρα για τους κολλητούς σου!

Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει και δεν έχεις πολλά χρήματα για να πάρεις δώρα σε όλον τον κόσμο! Τι γίνεται όμως με τους κολλητούς σου φίλους; Πώς θα τους εκφράσεις την αγάπη σου; Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά! Μπορεις να φτιάξεις diy δώρα με υλικά που έχεις στο σπίτι σου ή ξοδεύοντας πολύ λίγα χρήματα!

Μια diy χριστουγεννιάτικη μπάλα με ένα ξεχωριστό μήνυμα!

Αγόρασε μια λευκή ή ό,τι άλλη μπάλα θέλεις (αυτή τη στιγμή θα βρεις πολύ πιο φτηνές μπάλες στα χριστουγεννιάτικα είδη) και γράψε πάνω το δικό σου μήνυμα! Είναι καλύτερο να επιλέξεις μπάλα που δεν σπάει γιατί είναι κρίμα να χαθεί το μήνυμά σου στον χρόνο!

Το ίδιο μπορείς να κάνεις και σε ένα ξύλινο στολίδι που μπορείς να βρεις εύκολα στην αγορά!

Για να γράψεις καλύτερα πάνω σε ένα στολίδι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ειδικά μαρκαδοράκια – μπογιές που κυκλοφορούν σε βιβλιοπωλεία και ειδικά μαγαζιά για κατασκευές εκεί που πουλάνε τις τέμπερες.

Έναν ιδιαίτερο πίνακα-κολλάζ με φωτογραφίες και λαδοπαστέλ

Δεν χρειάζεσαι πολλά για να εντυπωσιάσεις έναν φίλο και να φτιάξεις κάτι ξεχωριστό! Μόνο έναν καμβά, μερικές φωτογραφίες και αρκετά λαδοπαστέλ, που θα φροντίσεις να λιώσεις για να δημιουργήσεις το αποτέλεσμα που φαίνεται παρακάτω:

Κολλάζ φωτογραφιών με μανταλάκια!

Δες παρακάτω πώς μπορείς να το φτιάξεις με χαρτόνι, ξύλινα μανταλάκια και αρκετές φωτογραφίες!

Ή πιο απλά, με μικρά μανταλάκια:

Ένα τρισδιάστατο μήνυμα φιλίας με ξύλινα γραμματάκια:

Θα βρεις γράμματα σε διάφορα μεγέθη σε μαγαζιά που πουλάνε είδη κατασκευών και κοσμημάτων. Μπορείς να αγοράσεις γράμματα και να “γράψεις” είτε τα ονόματά σας, είτε “Φίλες για πάντα” ή “Best Friends”. Στη συνέχεια μπορείς να κολλήσεις τα γράμματα σε έναν καμβά ή σε μια κορνίζα και να φτιάξεις ένα τρισδιάστατο μήνυμα φιλίας!

Σημειωματάκια φιλίας σε ένα δοχείο!

Στόλισε όμορφα ένα δοχείο (απο γλυκό κουταλιού, μέλι, μαρμελάδα κλπ) και βάλε μέσα μηνύματα φιλίας: τους κώδικες επικοινωνίας σας, αυτά που μόνο εσείς καταλαβαίνετε!

Νίκη Κοσκινά

Με ιδέες από Pinterest

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

5 μοναδικές ιδέες για diy δώρα στον αγαπημένο σου!

20 ιδέες για DIY δώρα του Αγ. Βαλεντίνου

DIY ιδέες για δημιουργικά δώρα για τις φίλες σου

Diy Infinity photo cube: ένα μοναδικό δώρο για τους αγαπημένους σου!

Υπέροχες ιδέες για να τυλίξετε φέτος τα δώρα σας

 

 

Σχετικά άρθρα