Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Ποια ανατροπή έφερε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου;

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, καθώς τα στοιχεία που προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του θύματος και των δύο κατηγορουμένων φέρνει μεγάλη ανατροπή.

Από τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου στα κινητά, δεν προκύπτει κάποια επικοινωνία του θύματος με τους κατηγορούμενους.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε εκπομπή STAR, το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία επικοινωνία του θύματος με τους κατηγορούμενους προκαλεί μεγάλη έκπληξη, καθώς υποτίθεται ότι η άτυχη 21χρονη είχε δεσμό – έστω και σύντομο – με τον 19χρονο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η επικοινωνία της Ελένης με τον 19χρονο γινόταν αποκλειστικά μέσω Messenger.

Οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου και στο Messenger, καθώς εκεί θα υπάρχουν λογικά και γραπτά μηνύματα, από τα οποία θα μπορούν να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Οι μαρτυρίες που «καίνε» τον 19χρονο

Δολοφονία 21χρονης φοιτήτριας: Ξεσπά ο πατέρας της κατά των κατηγορουμένων – «Ήταν βιαστές και εν ψυχρώ εκτελεστές»

Δολοφονία 21χρονης φοιτήτριας: Νέα ευρήματα ξεκαθαρίζουν το τοπίο – Τι ακριβώς συνέβη τη μοιραία νύχτα;

Το χρονικό της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας που την πέταξαν ζωντανή στα βράχια – Οι αντιφατικές καταθέσεις, τα παρακάλια και το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της

Σχετικά άρθρα