Συμβουλές για αψεγάδιαστο μακιγιάζ την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Η Παραμονή Πρωτοχρονιάς πλησιάζει και εσύ θέλεις να είσαι λαμπερή και εντυπωσιακή, ό,τι και αν κάνεις, όπου κι αν βρίσκεσαι! Και φυσικά επειδή η νύχτα της Παραμονής ξεκινά πολύ νωρίς και μπορεί να πάει μέχρι και το πρωί, θέλεις να διατηρήσεις το μακιγιάζ σου αψεγάδιαστο όλη νύχτα!

Πώς θα το καταφέρεις; Ακολουθώντας τα παρακάτω χρήσιμα tips που θα απογειώσουν την εμφάνισή σου!

Ενυδάτωση πριν το μακιγιάζ!

Το… μυστικό για να κρατήσει το μακιγιάζ σου όλη νύχτα είναι η ενυδάτωση! Ξεκίνα με ένα καθαρισμό προσώπου, ιδανικά με eau micellaire που απομακρύνει κάθε ξηρότητα και δίνει στην επιδερμίδα μια φρεσκάδα. Στη συνέχεια, επίλεξε την κατάλληλη ενυδατική για την επιδερμίδα σου!

Αδιάβροχη μάσκαρα!

Δεν θέλεις να διακινδυνέψεις να αρχίσει να “τρέχει” η μάσκαρά σου όταν κλαις από τα γέλια επειδή περνάς καλά ή όταν θα συγκινηθείς με κάτι γλυκό που συνέβη τη βραδιά. Οπότε καλύτερα να επιλέξεις αδιάβροχη μάσκαρα. Επειδή όμως είναι πιο δύσκολη στο demaquillage και πιο “βαριά” για την επιδερμίδα σου, μπορείς να εφαρμόσεις αδιάβροχη μάσκαρα μόνο στις άκρες των βλεφαρίδων και να επιλέξεις μια κανονική για τα υπόλοιπα σημεία!

Μολύβι χειλιών σε όλη την επιφάνειά τους!

Με το που θα πιεις μια γουλιά κρασί ή θα φας λίγη βασιλόπιτα, το κραγιόν εξαφανίζεται! Πώς θα καταφέρεις να το διατηρήσεις; Με μολύβι χειλιών όχι μόνο στο περίγραμμα αλλά και σε όλη την επιφάνεια των χειλιών. Υπάρχουν χοντρά μολύβια χειλιών ασορτί με τα κραγιόν σου. Μπορείς να εφαρμόσεις πρώτα το μολύβι κι έπειτα το κραγιόν. Το αποτέλεσμα; Εγγυημένο!

Προσοχή στη βάση του μακιγιάζ!

Επίλεξε μια βάση που δε θα γυαλίζει και θα προσφέρει ένα ενιαίο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου.

Αδιάβροχη πούδρα

Για να διατηρηθεί καλύτερα ειδικά η σκιά στα μάτια, εφάρμοσε μια αδιάβροχη πούδρα πρωτού βάλεις τη σκιά!

Και ετοιμάσου  να… λάμψεις!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από santemagazine.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

5 τρόποι να βάλετε μπλε σκιά στις γιορτές

Χρυσή σκιά: Πώς να τη φορέσεις ανάλογα με την περίσταση;

Πράσινη σκιά: Πώς να τη φορέσεις σωστά;

10 χρυσοί κανόνες μακιγιάζ που πρέπει να γνωρίζει κάθε αρχάρια

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα