Τι… απαγορευμένο μοίρασε η Μέγκαν Μαρκλ στον πρώτο της γάμο;

«Εγκεφαλικό» από νέο δημοσίευμα για την Ελισάβετ.

Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά ντουφέκια πέφτουν στο παλάτι του Μπάκινγχαμ μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun που αποκαλύπτει ότι ο Μέγκαν Μαρκλ στον πρώτο της γάμο είχε μοιράσει στους καλεσμένους της χασίς.

Η δούκισσα του Σάσσεξ δεν μπορεί να ηρεμήσει, καθώς το ένα μετά το άλλο τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου αναφέρονται στον στριφνό της χαρακτήρα και την παρουσιάζουν ως τη γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στον Ουίλιαμ και τον Χάρι και τους έβαλε να τσακωθούν.

Το τελευταίο όμως δημοσίευμα, σίγουρα θα ανεβάσει την πίεση στη βασίλισσα Ελισάβετ, αφού σύμφωνα με αυτό η Μέγκαν στον πρώτο της γάμο με τον Τρέβορ Ένγκελσον το 2011 στη Τζαμάικα είχε μοιράσει στους 200 περίπου καλεσμένους της σακουλάκια με χασίς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αποκάλυψη έγινε από κάποια ηλεκτρονικά μηνύματα που είχε ανταλλάξει η Μέγκαν Μαρκλ με φίλο της, στα οποία εκείνος της συστήνει να βάλει το χασίς μέσα σε ειδικά σακουλάκια. Εκείνη φέρεται να του απαντά ότι το έχει ήδη φροντίσει και ότι είχε προμηθευτεί το χασίς από έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου, όπου διέμεναν.

Πηγή που μίλησε στην εφημερίδα αποκάλυψε ότι η δούκισσα του Σάσσεξ βοήθησε κάποιους καλεσμένους της να στρίψουν τα «τσιγάρα» τους, αν και όπως είπε, ο τότε σύζυγός της είχε περισσότερη εμπειρία στο θέμα αυτό.

Την είδηση αυτή μάλιστα επιβεβαίωσε και ο πατέρας της Μέγκαν, τον οποίο βέβαια η δούκισσα δε θέλει ούτε να τον βλέπει.

Το παρελθόν της Μέγκαν αποδεικνύεται άκρως αντισυμβατικό με το παλάτι και η βασίλισσα τρέμει στην ιδέα για το τι άλλο θα έρθει στο μέλλον στην επιφάνεια.

 

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα