4… μυστικά για μια «καυτή» Παραμονή!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και το σίγουρο είναι ότι απόψε θέλεις να περάσεις με τον καλό σου τέλεια για να σου… μπει η νέα χρονιά όσο το δυνατό καλύτερα με έντονους οργασμούς και ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση!

Όμως, για να πάρει το θερμόμετρο του έρωτα την ανιούσα θα πρέπει να βάλεις κι εσύ λίγο το χεράκι σου, ώστε να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα που θα βοηθήσεις ακόμα περισσότερο να πάρει… φωτιά το κρεβάτι σας.

Ας δούμε, όμως, μαζί τέσσερις απλές συμβουλές για να πετύχεις την τέλεια ερωτική βραδιά!

Φτιάξε… ατμόσφαιρα

Λογικά θα είστε ανάμεσα σε κόσμο, με φασαρία, μουσική κλπ. Αυτό, όμως δεν θα πρέπει να σε εμποδίσει από το να δημιουργήσεις το κατάλληλο… ερωτικό κλίμα που θα δώσει μια πολύ καλή έναρξη στην βραδιά σας. Χαλάρωσε λίγο παραπάνω, πάρε τον σύντροφό σου για χορό (που είναι το απόλυτο αφροδισιακό) και γενικά άγγιζέ τον κατά τη διάρκεια της βραδιάς όσο περισσότερο μπορείς! Το σίγουρο είναι ότι θα τον ερεθίσεις πολύ και δεν θα βλέπει την ώρα να μείνετε – επιτέλους – οι δυο σας.

Προετοίμασέ τον!

Εκτός από τα χάδια και την εν γένει σωματική επαφή που θα πρέπει να επιδιώξεις, μπορείς να τον «ανάψεις» και με άλλους τρόπους. Ψιθύρισέ του στο αυτί μερικά… καυτά ερωτόλογα που θα τον φέρουν αρχικά σε αμηχανία, αλλά μετά από λίγο θα τον κάνουν να σε θέλει ακόμα περισσότερο.

Ακόμα και μερικά προκλητικά μηνύματα στο κινητό του θα τον κάνουν να σε κοιτάει, χαμογελώντας με νόημα.

Ντύσου κατάλληλα

Εννοείται ότι τη βραδιά αυτή θα πρέπει να βάλεις κάτι που θα τον ερεθίσει οπτικά. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι πολύ προκλητικό, που ίσως να έχει και τα αντίθετα αποτελέσματα.

Ένα εφαρμοστό φόρεμα που θα αναδεικνύει το σώμα σου ή μια τουαλέτα με ένα μικρό σκίσιμο στα πλάγια, είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τη δουλειά τους!

Βάλε φαντασία

Μόλις βρεθείτε στον χώρο σας κάνε ό, τι μπορείς για να του μείνει η βραδιά σας αξέχαστη! Μην διστάσεις να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει και να δοκιμάσεις πράγματα που μπορεί μέχρι τώρα να μην έχετε κάνει, τουλάχιστον μαζί.

Sex toys, κεριά και φυσικά τα προκλητικά εσώρουχα που θα έχεις φορέσει, είναι μερικά στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές με τον καλό σου.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Σε ποια… στάση θα σε βρει η νέα χρονιά;

Σχετικά άρθρα