Αντζελίνα Τζολί για Πρόεδρος των ΗΠΑ;

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, Angelina Jolie, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική, αναζωπυρώνοντας τις φήμες για διεκδίκηση της Προεδρίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μετά τον Trump η Angelina; Γιατί όχι; Ιδιαίτερα μετά τη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στο ΒΒC στην οποία η διάσημη ηθοποιός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αναμιχθεί με την πολιτική, ακόμη και να κατέβει για Πρόεδρος.

«Ειλικρινά αν με ρωτούσατε 20 χρόνια πριν θα γελούσα. Πραγματικά δεν γνωρίζω ,πάντα λέω ότι πηγαίνω όπου με χρειάζονται…Δεν ξέρω αν κάνω για την πολιτική όμως, από την άλλη, έχω αστειευτεί και για το ότι δεν ξέρω αν έχω αφήσει έναν σκελετό στη ντουλάπα μου» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Jolie έχει δείξει πάντως ότι ενδιαφέρεται για τα κοινά από τη θέση της πρέσβειρας Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες

«Ακόμη, είμαι ικανή στο να δουλεύω με κυβερνήσεις και με στρατούς, έτσι βρίσκομαι σε μία πολύ ενδιαφέρουσα θέση να κάνω πολλά χωρίς να έχω τίτλο» είχε πει σε συνέντευξή της η ηθοποιός.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα