Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 02/01
provlepseis-18-10

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 02/01

Μπορεί η Σύνοδος Ήλιου-Κρόνου να «ρίξει» κάπως τα επίπεδα αισιοδοξίας και ανεμελιάς σήμερα, ωστόσο βελτιώνει το κύρος και την φήμη μας! Όχι στην ψυχρότητα για τα Παρορμητικά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου και Ναι στις ουσιαστικές επιτυχίες για Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου επίσης!

ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Κρόνου, θα σου δείξει τον σωστό δρόμο, προκειμένου να πετύχεις στόχους και σκοπούς! Σοβαρεύεσαι και πλέον μπορείς να αποδείξεις ότι αξίζεις τον σεβασμό και καλή γνώμη των άλλων! Θα καταφέρεις αυτή την ημέρα να επανορθώσεις για λάθος συμπεριφορές ή λάθος πράξεις του παρελθόντος! Διορθώνεις και βελτιώνεις απόλυτα την κοινωνική σου εικόνα και το κύρος σου! Χρησιμοποίησε την σοφία σου και την λογική σου και φρόντισε να είσαι απόλυτα έντιμος, σε διαπροσωπικές σχέσεις και συμφωνίες!

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ, Ταύρε, έρχονται κάποια χαρμόσυνα νέα ή ωφέλιμες συμφωνίες, που θα φέρουν σιγουριά και ασφάλεια στην ζωή σου! Μπορεί αρχικά να αισθανθείς κάπως άκεφος σήμερα, ιδιαίτερα για υποθέσεις που αφορούν κοινωνικές επαφές και μετακινήσεις, λόγω της Συνόδου Ήλιου-Κρόνου. Ωστόσο, κάποιες αναπόφευκτες επικοινωνίες ή συναντήσεις, θα έχουν επιτυχία και θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες για την επίτευξη των μετέπειτα στόχων σου! Γι’αυτό μην απορρίπτεις νέες ιδέες, επικοινωνίες και αλλαγές!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φίλε Δίδυμε, σήμερα, με την Σύνοδο Ήλιου-Κρόνου, αποφασίζεις να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου και την διορατικότητα σου, όσον αφορά τους γύρω σου! Μπορεί στους άλλους να φαίνεσαι καχύποπτος, αλλά το αποτέλεσμα τελικά, σε δικαιώνει! Η παροιμία που σαφώς σου ταιριάζει σήμερα, είναι “Ο σκοπός, αγιάζει τα μέσα”! Διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων και είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό που θες να πετύχεις και φυσικά το καταφέρνεις με κάθε τρόπο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπητέ Καρκίνε, θέλει προσοχή η συμπεριφορά σου σήμερα, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, λόγω της Συνόδου Ήλιου-Κρόνου. Μπορεί να είσαι πιο λογικός και πιο έντιμος από ποτέ, όμως η δογματικότητα και οι απαιτήσεις σου, θα προκαλέσουν ένα ψυχρό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στα άτομα που αγαπάς. Η σοφία και η ώριμη σκέψη σου θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία τις προκλήσεις της ημέρας.

ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, ετοιμάσου για προγραμματισμό και ρύθμιση της καθημερινότητας σου με την Σύνοδο Ήλιου-Κρόνου! Οι υποχρεώσεις σου απαιτούν τακτοποίηση και η φυσική σου κατάσταση, ανανέωση! Ασχολήσου σοβαρά με τις δουλειές σου και οργάνωσε σωστά τον χρόνο σου! Φρόντισε όμως να έχεις και χρόνο για ξεκούραση και καλό θα ήταν να αρχίσεις σήμερα που ευνοείσαι μία σωστή διατροφή, για να χάσεις τα περιττά κιλά των εορτών! Μην αμελήσεις την παράκληση ενός ατόμου, για την βοήθεια σου! Κάνε το καλό σήμερα και εξυπηρέτησε κάποιον! Θα αισθανθείς και εσύ καλύτερα μέσω της προσφοράς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα, είναι η ευκαιρία σου για να μπορέσεις να κερδίσεις το έδαφος σε αυτά που πραγματικά θέλεις μέσα από την ψυχή σου να υλοποιήσεις! Με την Σύνοδο Ήλιου-Κρόνου, επιδιώκεις μόνο ωφέλιμες και ουσιαστικές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις! Προσοχή όμως! Ορισμένοι, ίσως παρεξηγήσουν την υπερβολική σου σοβαρότητα και σε χαρακτηρίσουν ψυχρό ή απόμακρο! Αν βρεις τις σωστές ισορροπίες ωστόσο, θα κερδίσεις ακριβώς αυτό που θες και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν!

ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, με την Σύνοδο Ήλιου-Κρόνου, θα έχεις ωφέλιμες και ουσιαστικές θετικές εξελίξεις, στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας! Έρχονται λύσεις, βελτίωση συγγενικών σχέσεων και ενασχόληση με οικιακά θέματα! Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις ένα καλό πλάνο για όλα όσα πρέπει να βάλεις σε σειρά και να τακτοποιήσει στο σπίτι, στην οικογένεια , στην δουλειά! Με την βοήθεια των δικών σου ανθρώπων θα βρεις λύσεις σε παρελθοντικά προβλήματα. Σφίγγοντας τα δόντια θα πάρεις σταθερές αλλά δίκαιες αποφάσεις για την πορεία σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπητέ Σκορπιέ αυτή την Τετάρτη με την σύνοδο Ήλιου Κρόνου , τα λόγια σου μπορεί να στάζουν φαρμάκι, όμως η εντιμότητα, αξιοπιστία, η σταθερότητα και η πίστη στον εαυτό σου, θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα για να μπορέσεις να θέσεις στόχους για το μέλλον και την πορεία σου! Ένα γεγονός που αφορά αδέρφια ή γείτονες, θα σε απασχολήσει και θα χρειαστεί να ασχοληθείς με αυτό, μέχρι να βρεθούν οι σωστές λύσεις! Μπορεί να νιώθεις σωματικά κουρασμένος, ωστόσο το μυαλό σου τρέχει με χίλια και σε βοηθά σε κάθε σου στόχο και υλοποίηση ιδεών!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από το ξεκίνημα της ημέρας αγαπητέ Τοξότη, προσπαθείς να προστατέψεις τα δικαιώματά σου και τα κεκτημένα σου! Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχεις το χρέος να πετύχεις στους στόχους σου, δεν παύει όμως να υπάρχει το αίσθημα της πίεσης, ιδιαίτερα για υποθέσεις που αφορούν τα χρήματα και τα συναισθήματα. Η μέρα είναι ιδανική για να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή διατροφή! Το μόνο που θα πρέπει να προσέχεις, είναι η ξεροκεφαλιά σου, η οποία πιθανόν να σου προκαλέσει κάποια προβλήματα και καθυστερήσεις! Να είσαι διαλλακτικός και θα δεις πόσο εύκολο είναι να γίνουν πραγματικότητα τα “θέλω” σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου για να πετύχεις καλύτερους όρους και καλύτερες εξελίξεις για την πορεία σχέσεων αλλά και σχεδίων. Η σύνοδος Ήλιου Κρόνου, σε κάνει αρκετά υπεύθυνο, ώριμο και αποφασιστικό για να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για την πορεία σου! Θα δώσεις λύσεις για παρελθοντικά θέματα, θα χρειαστεί όμως κάποιες στιγμές να κάνεις τους συμβιβασμούς και τις υποχωρήσεις σου, προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες! Πες αυτό που θες σήμερα με ευγενικό τρόπο και απλά θα συμβεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιλαμβάνεσαι πλήρως και ορθά τα συναισθήματα σου, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, φίλε Υδροχόε, λόγω της Συνόδου Ήλιου-Κρόνου! Μπορείς σήμερα να αξιοποιήσεις τους πλανήτες και να φορτίσεις ουσιαστικά τις μπαταρίες σου. Αν βρεθείς στο δίλημμα “Διαίσθηση ή Λογική”, επέλεξε χωρίς σκέψη την λογική! Σήμερα βάλε προτεραιότητα τον εαυτό σου και το συμφέρον σου! Προσοχή μόνο, στην τάση για μοναξιά ή και απαισιοδοξία!

ΙΧΘΥΣ: Φίλε Ιχθύ, με την σημερινή Σύνοδο Ήλιου-Κρόνου, δεν είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός τώρα ή πρόθυμος για νέες γνωριμίες και ασχολείσαι μόνο με τους ουσιαστικούς σου φίλους και τα πιο κοντινά σου άτομα. Αναγνωρίζεις ότι έχει έρθει η στιγμή να διατηρήσεις στο πλευρό σου ανθρώπους με τους οποίους πραγματικά ταιριάζεις και έχεις κοινή πλεύση! Ένα όνειρο σου το αντιμετωπίζεις πιο ώριμα, με σοφία, μεθοδικότητα και φυσικά λογική! Άκου τις συμβουλές ενός φίλου σου και άσ’τον να σε βοηθήσει έμπρακτα και θα έχεις σίγουρα τα αποτελέσματα που θες!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 02/01

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X