4 απλά βήματα για να φτάσεις σε οργασμό!

Το… Ιερό Δισκοπότηρο στον Έρωτα δεν είναι άλλο από τον οργασμό, που είναι και το ζητούμενο των ερωτικών σου επαφών. Μπορεί, όμως, στη θεωρία να ακούγεται πολύ εύκολο να φτάσεις σε οργασμό την ώρα που κάνεις έρωτα, όμως στην πράξη δεν είναι και τόσο εύκολο για όλες τις γυναίκες.

Εάν, λοιπόν, ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που δεν φτάνουν σε οργασμό εύκολα, τότε δες 4 απλά βήματα που θα σε βοηθήσουν να… ολοκληρώσεις επιτυχώς την ερωτική σου αποστολή!

Αύξησε την τεστοστερόνη σου

Σύμφωνα με έρευνες, η ενασχόληση με την προετοιμασία της ερωτικής συνεύρεσης είναι η βασική πηγή ανόδου της λίμπιντό σου. Αυτό, βάσει της εξήγησης των ειδικών, συμβαίνει διότι με τον τρόπο αυτό αυξάνεται η τεστοστερόνη σου κατά 24%, ανεβάζοντας την ερωτική σου επιθυμία στα ύψη! Και ως γνωστόν, ανεβασμένη ερωτική διάθεση σημαίνει και βέβαιο όργασμό…

Ανέβασε θερμοκρασία

Σχετικές έρευνες λένε ότι όσο πιο ανεβασμένη είναι η θερμοκρασία του σώματός σου, τόσο πιο εύκολο είναι να φτάσεις σε οργασμό. Μην διστάζεις να κάνεις κάποια δραστηριότητα, η οποί και θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις τη σωματική σου θερμοκρασία και γιατί όχι, όταν αρχίσετε να κάνετε έρωτα, να μπορέσεις στην πορεία να φτάσεις και σε οργασμό.

Βρείτε ρυθμό

Πολύ σημαντικό κομμάτι στην ερωτική δραστηριότητα είναι και ο ρυθμός που ακολουθείς τόσο εσύ, όσο και ο σύντροφός σου. Εφόσον καταφέρετε να έχετε και οι δύο τον ίδιο ρυθμό, κατά προτίμηση από το πιο αργό στο πιο γρήγορο, αλλά και με εναλλαγές, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα φτάσεις και σε οργασμό.

Αυνανίσου

Όπως λίγο πριν κάνεις κάποιο άθλημα θα πρέπει να κάνεις ένα καλό «ζέσταμα» στους μυς σου, έτσι και στον… στίβο του σεξ θα πρέπει πριν ξεκινήσεις να έχεις ζεστάνει καλά τον κόλπο σου.

Ο ιδανικός τρόπος γι αυτό είναι να αυνανιστείς, λίγη ώρα πρν βρεθείς με τον καλό σου. Με τον τρόπο αυτό είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα καταφέρεις να έχεις και οργασμό.

Καλή διασκέδαση

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Οργασμός εκεί που δεν το(ν) περιμένεις! (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ)

 

 

Σχετικά άρθρα