Η πορεία της Αφροδίτης το 2019 και η επιρροή της

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που συνδέεται με την τύχη στον έρωτα, φέρνει ευχάριστες στιγμές και καθορίζει αρκετά τη σχέση σου με το χρήμα καθώς και τις επιθυμίες σου!

Έτσι, πρέπει να ξέρεις ότι ανάλογα με το ζώδιο σου αλλά και την θέση της Αφροδίτης μέσα στον γενέθλιο σου χάρτη μπορείς να εκμεταλλευτείς τη θέση της Αφροδίτης και τις συγκυρίες μέσα στο 2019 που ξεκινά τώρα.

Η Αφροδίτη κάνει το ποδαρικό της στο 2019, από το ζώδιο του Σκορπιού, σε πτώση , αλλά…

 

Αφροδίτη στον Τοξότη

Αμέσως στις 7 Ιανουαρίου 2019, θα μπει στο ζώδιο του Τοξότη και θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και τα ζώδια του αέρα Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους. Η Αφροδίτη στον Τοξότη έχει τη δική τηςφιλοσοφία, ευνοεί τα ταξίδια, τους σπουδαστές και γενικά όσους θέλουν να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική τους ζωή, χωρίς απαραίτητα να δεσμευτούν. Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα συναντήσει τον Δία στον Τοξότη και θα δώσει έμφαση στο τετράγωνο που γίνεται με τον Ποσειδώνα , για αυτό και οι μέρες κοντά στις 20 Ιανουαρίου 2019, θέλουν προσοχή, λόγω μεγάλης υπεραισιοδοξίας και υπερβολής στον έρωτα αλλά και στον ξόδεμα του χρήματος. Προσοχή οι μεταβλητοί του β δεκαημέρου, Δίδυμοι, Τοξότες , Παρθένοι και Ιχθύες- μην πετάτε στα σύννεφα…

 

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 3 Φεβρουαρίου 2019 έως τις 1 Μαρτίου 2019. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κρόνου είναι αρκετά παραδοσιακή, μετρημένη και δεν βγαίνει από τα όρια της, μια που αγαπά τα πρέπειι και τους κανόνες. Γύρω στις 17 Φεβρουαρίου 2019, θα συναντηθεί με τον Κρόνο και έτσι όλοι μας θα συνειδητοποιήσουμε τα όρια μας μέσα στην σχέση μας και βέβαια θα προσπαθήσουμε να βάλουμε μια τάξη στα οικονομικά μας. Έτσι ένα γερό νοικοκύρεμα πρέπει να γίνει τις μέρες αυτές, καθώς εμπλέκεται και ο Ποσειδώνας και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις συγκυρίες προς όφελος μας. Επηρεάζονται θετικά οι Ταύροι, Παρθένοι, Ιχθύες, γεννημένοι στο β δεκαήμερο. Προσοχή στο τέλος του μήνα , όπου και η Αφροδίτη θα χτυπηθεί με τον Ουρανό , ο οποίος είναι στις τελευταίες μοίρες του Κριού και θα δώσει τη χαριστική βολή σε όσους έχουν φερθεί με επιπολαιότητα. Πρέπει να προσέχουν Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι , Αιγόκεροι γεννημένοι τέλος γ δεκαημέρου.

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο του Ουρανού, στον Υδροχόο, από τις 2 έως τις 26 Μαρτίου 2019 και θα είναι εύκολο να απαγκιστρωθούμε από οτιδήποτε μας καταπιέζει, να αλλάξουμε τις επιλογές μας και να μπορούμε να είμαστε εραστές και φίλοι ταυτόχρονα. Γύρω στις 20 Μαρτίου 2019 η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον Άρη στον Ταύρο και υπάρχουν ευκαιρίες για παθιασμένους έρωτες με σκηνές ζηλοτυπίας και έντονης κτητικότητας. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, γεννημένοι στο γ δεκαήμερο, οι οποίοι και πρέπει να χαλιναγωγήσουν τα πάθη τους ή να βάλουν όρια στο ταίρι τους. Προσοχή σε σπατάλες.

 

Αφροδίτη στους Ιχθύες

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο του Ιχθύ, από τις 27 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου 2019 και σε έξαρση, οπότε μπορούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας με ανιδιοτέλεια, χωρίς να περιμένουμε αντίκρισμα και γενικά να ζήσουμε το παραμύθι, έτσι ακριβώς όπως το είχαμε φανταστεί. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα επηρεαστεί θετικά από τον Ουρανό στον Ταύρο, στα τέλη Μαρτίου, και θα βοηθήσει αρκετά Ταύρους και Ιχθύες των πρώτων ημερών με νέες ξαφνικές γνωριμίες και θετικές αλλαγές στα οικονομικά τους ζητήματα. Η σύνοδος του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη , στις 9 και 10 Απριλίου 2019 φέρνει ένα θαύμα, πραγματοποιεί όνειρα και επιθυμίες και θα δούμε μια έξαρση σε καλλιτεχνικές τάσεις και ειδύλλια. Ευνοούνται τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και κατόπιν Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι. Προσοχή Δίδυμοι, Τοξότες. Το τετράγωνο Δία, Αφροδίτης επηρεάζει τους μεταβλητούς, Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους, Ιχθύες οι οποίοι και πρέπει να διαχειριστούν με έξυπνο τρόπο την καλή τους “τύχη”.

 

Αφροδίτη στον Κριό

Η Αφροδίτη θα είναι στον Κριό, από τις 18 Απριλίου έως τις 15 Μαίου 2019, οπότε θα προσγειωθούμε αρκετά, θα σκληρύνουμε , μια που η Αφροδίτη στον Κριό, βγάζει αρσενική ενέργεια και θα γίνουμε αρκετά ανταγωνιστικοί με το ταίρι μας. Η Αφροδίτη στον Κριό θα χτυπηθεί από τον Κρόνο στον Αιγόκερω, γύρω στις 7 Μαίου 2019 και επηρεάζει αρνητικά τον παρορμητικό σταυρό αρχές του γ δεκαημέρου, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους, οι οποίοι και θα βιώσουν περιορισμό και απογοήτευση. Το τρίγωνο της φωτιάς που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στον Τοξότη θα βοηθήσει κάπως την κατάσταση, δίνοντας εναλλακτικές λύσεις και νέες προοπτικές, κυρίως για τους Κριούς, Ζυγούς. Θετικά επηρεάζονται οι Λέοντες και Τοξότες.

 

Αφροδίτη στον Ταύρο

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο που κυριαρχεί τον Ταύρο, από τις 16 έως 9 Ιουνίου 2019 και το ταίρι μας θα γίνει πάλι προτεραιότητα μας. Αρκετό σεξ, ερωτικά πήγαινε έλα και βέβαια η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο, στις 16 και 17 Μαίου 2019, θα φέρει ευκαιρίες και ξαφνική δέσμευση κυρίως για το σταθερό σταυρό, Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους. Έτσι θα ζήσουμε μέρες με όμορφες στιγμές και θα είναι γεμάτο το πορτοφόλι κυρίως για Παρθένους, Καρκίνους και Ιχθύες του α δεκαημέρου. Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα ευνοηθεί από τον Πλουτωνα στον Αιγόκερω, στις αρχές Ιουνίου 2019, οπότε θα δούμε αρκετους καλούς γάμους και επισημοποιήσεις σχέσεων αλλά και δυνατές επαγγελματικές συμμαχίες. Επηρεάζονται θετικά οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι αλλά και τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες γεννημένοι γ δεκαήμερο.

 

Αφροδίτη στους Διδύμους

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο των Διδύμων, από τις 10 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2019 και θα προωθήσει τα σχέδια μας, γινόμαστε πιο εξωστρεφείς και βέβαια θα κυνηγήσουμε την τύχη μας μέσα από το διαδίκτυο ή κατά την επιστροφή μας σε παλιές γειτονιές, όπου και η ζωή θα μας γυρίσει πίσω .. στα εφηβικά μας χρόνια. Επιφανειακές σχέσεις, πιθανή τάση για απιστία φέρνει το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, καθώς εμπλέκεται και ο Δίας από τον Τοξότη και έτσι οι μέρες γύρω από τις 22, 23, 24 Ιουνίου 2019 είναι αρκετά παραπλανητικές για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του γ δεκαημέρου. Το κλίμα θα χαλάσει και πρέπει να είστε προσεκτικοί.

 

Αφροδίτη στον Καρκίνο

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 4 Ιουλίου έως τις 28 Ιουλίου 2019 και η προσωπική μας ζωή θα γίνει καθαρά οικογενειακή υπόθεση, με πολλές αναμνήσεις και τρυφερές στιγμές με τα πολύ κοντινά μας πρόσωπα. Θετικές εξελίξεις φέρνει το εξάγωνο του Ουρανού με την Αφροδίτη, στις 8 και 9 Ιουλίου 2019, όπου και θα ανακουφιστούν αρκετά οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι και Ιχθύες του α δεκαημέρου. Βέβαια η επιρροή του Κρόνου, στις 16 και 17 Ιουλίου 2019, θα φέρει επιπρόσθετο άγχος, πιθανόν για οικονομικά ζητήματα και για τη διαχείριση κληρονομικών ζητημάτων και της ακίνητης περιουσίας. Πιέζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του β δεκαημέρου.

 

Αφροδίτη στον Λέοντα

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο του Λέοντα από τις 29 Ιουλίου έως τις 21 Αυγούστου 2019 και είναι μια ιδιαίτερη θέση της Αφροδίτης, καθώς θα συναντήσει τον Ουρανό στον Ταύρο αλλά και τον Δία στον Τοξότη. Η συνάντηση Ουρανού, Αφροδίτης, αρχές Αυγούστου 2019, θα φέρει έντονες καταστάσεις και ζηλοτυπίες για Ταύρους , Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένοι στο α δεκαήμερο. Η Αφροδίτη βέβαια στον Λέοντα θα δεχτεί θετική επιρροή από τον ανάδρομο Δία στον Τοξότη στα μέσα Αυγούστου και θα υπάρξουν ευκαιρίες για ταξίδια, γνωριμίες και έντονη κοινωνική ζωή. Καλές στιγμές για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες γεννημένοι στο β δεκαήμερο.

 

Αφροδίτη στην Παρθένο

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο της Παρθένου, σε αδυναμία, από τις 22 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2019 και μπορούμε να προετοιμαστούμε για το Φθινόπωρο, να τακτοποιήσουμε τη ζωή μας και να μπούμε σε πρόγραμμα. Στις 27,28 Αυγούστου 2019 η Αφροδίτη στην Παρθένο θα ωφεληθεί απο τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, με ξαφνικές λύσεις και τακτοποιήση θεμάτων γύρω από εργασιακά ζητήματα αλλά και θα δούμε οικονομικά θέματα να επιλύονται με σχετική ευκολία. Επηρεάζονται θετικα τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι αλλά και Καρκίνοι , Ιχθύες του α δεκαήμερου. Προσοχή γύρω στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2019, όπου ο ανάδρομος Ποσειδώνας θα κάνει τη ζωή δύσκολη στον μεταβλητό σταυρό*β δεκαημέρου) με καθυστερήσεις και αρκετές αναποδιές.

 

Αφροδίτη στον Ζυγό

Η Αφροδίτη θα είναι στον Ζυγό, από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου 2019 και επειδή είναι στη θέση της, θα αντιμετωπίζουμε τις προσωπικές μας σχέσεις με μεγαλύτερη κατανόηση μια που αντιπαθούμε την μοναξιά. Βέβαια η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω θα μας δυσκολέψει στις 25, 26 Σεπτεμβρίου 2019, και θα φέρει απογοητεύσεις και αναγκαστικούς συμβιβασμούς. Επηρεάζεται αρνητικά ο παρορμητικός σταυρός , Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι β δεκαημέρου. Στις 1, 2, 3 Οκτωβρίου 2019 η Αφροδίτη θα πιεστεί από τον Πλούτωνα και μοιραία θα ζήσουμε συναισθηματική χειραγώγηση και ρήξη σε συντροφικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Επηρεάζεται αρνητικά ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι αρχές γ δεκαημέρου.

 

Αφροδίτη στον Σκορπιό

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο του Σκορπιού και σε πτώση, από τις 9 Οκτωβρίου έως τις 1 Νοεμβρίου 2019 και μας δίνεται η ευκαιρία να ανιχνεύσουμε κρυμμένα συναισθήματα, να αποδεχτούμε τις ατελειες μας, ωστόσο δεν θα εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματα μας, κυρίως ψάχνουμε με πλάγιους υπόγειους τρόπους να εκφράσουμε τι αισθανόμαστε. Η αντίθεση Αφροδίτης , Ουρανού στις 12, 13 Οκτωβρίου 2019 μας βάζει σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού των προσωπικών αλλά και οικονομικών μας επιλογών. Επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Σκορπιοί Λέοντες, Υδροχόοι α δεκαημέρου. Το τρίγωνο Αφροδίτης με Ποσειδώνα, στις 21, 22 Οκτωβρίου 2019, ευνοεί την ενασχόληση μας με εναλλακτικές θεραπείες και γενικά ότι έχει να κάνει με την μεταφυσική.

 

Αφροδίτη στον Τοξότη

Η Αφροδίτη θα εισέλθει για δεύτερη φορά στο ζώδιο του Δία, τον Τοξότη από τις 2 έως τις 26 Νοεμβρίου 2019 και θα είμαστε πιο ανοιχτοί και δεκτικοί στο να αποδεχτούμε τα συναισθήματα μας και να πάρουμε αποφάσεις. Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα συναντήσει για τελευταία φορά μέσα στην 12ετία , τον Δία στον Τοξότη στις 23, 24 Νοεμβρίου 2019 και είναι μια ευκαιρία για τα μεταβλητά ζώδια, Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένοι στο γ δεκαήμερο, να τολμήσουν και να δεχτούν τις προκλήσεις.

 

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Η Αφροδίτη θα επισκεφτεί ξανά το ζώδιο του Κρόνου, τον Αιγόκερω, από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου 2019 και θα ζήσουμε ξανά το τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, το οποίο και θα φέρει λύσεις σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους αλλά και Καρκίνους, Ιχθύες του α δεκαημέρου. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στις 11, 12,13,14 Δεκεμβρίου 2019 είναι καθοριστικής σημασίας όπου σχέσεις αλλά και επαγγελματικά σχήματα αλλάζουν χέρια και τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι β και γ δεκαημέρου θα βιώσουν εξελίξεις.

 

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Την αυλαία του 2019 , κλείνει η Αφροδίτη στον Υδροχόο και με το τετράγωνο που σχηματίζει άμεσα στις 22 Δεκεμβρίου 2019 , σημάνει ένα τέλος, μια διάσπαση σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις και μια αναγκαία προσαρμογή σε διαφορετικές οικονομικές συνθήκες. Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός , Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του α δεκαημέρου.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα