Άγριο έγκλημα στην Κέρκυρα: Αυτός είναι ο λόγος που σκότωσε την κόρη του

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η άγρια δολοφονία 28χρονης στην Κέρκυρα από τον ίδιο της τον πατέρα.

Το πτώμα της άτυχης κοπέλας ήταν θαμμένο στην πίσω πλευρά του σπιτιού που έμενε ο πατέρας της, στην Αλεπού της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το πτώμα έφερε συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο, αναφέρει το corfutvnews.gr.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αιτία για τη δολοφονία φέρεται να ήταν η σχέση της άτυχης κοπέλας με έναν άνδρα από το Αφγανιστάν, γεγονός που, όπως φαίνεται, ενοχλούσε τον πατέρα της και προκαλούσε διαρκείς αντιπαραθέσεις μεταξύ τους.

Το χρονικό της δολοφονίας

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν η 28χρονη Α.Π. δεν επέστρεψε στο σπίτι στο οποίο διέμενε, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την ανησυχία των φίλων της. Περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα ενημέρωσαν την Αστυνομία για την εξαφάνισή της.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (02/01) η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας ξεκίνησε τις έρευνες, με καταθέσεις ανθρώπων του στενού περιβάλλοντός της, οι οποίοι την είδαν τελευταία φορά.

Από την πρώτη κιόλας ώρα και βάσει των συγκεντρωθέντων στοιχείων και καταθέσεων ο πατέρας της 28χρονης θεωρήθηκε ο βασικός ύποπτος, αναφέρει το enimerosi.com.

Τελικά, έπειτα από συντονισμένες έρευνες και καταθέσεις, περίπου στις 19:30, οι Αρχές εντόπισαν το χώρο όπου πιθανολογούσαν ότι βρίσκεται το πτώμα της 28χρονης.

Με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, η σορός βρέθηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τη διενέργεια της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ο πατέρας συνελήφθη, οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και τελικά, ομολόγησε.

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα