Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Στοματικό σεξ: Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα… δάχτυλά σου;

Στοματικό σεξ: Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα… δάχτυλά σου;

Εφόσον αποφάσισες να προσφέρεις στοματικό σεξ στον καλό σου, πρέπει να είσαι αποφασισμένη να φτάσεις μέχρι τέλους, δηλαδή να τον φέρεις σε οργασμό.

Κακά τα ψέματα, υπάρχουν γι’ αυτό πολλές τεχνικές και μέθοδοι, όμως υπάρχει τρόπος να βάλεις και τα… δάχτυλά σου στο παιχνίδι, ώστε να κάνεις τον καλό σου να ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές σεξουαλικής απόλαυσης.

Τι να κάνεις;

Ενώ κάνεις στοματικό έρωτα στον καλό σου, ακούμπησε σταδιακά τον πρωκτό του με το μεσαίο σου δάχτυλο. Η επαφή με τον πρωκτό, που είναι μια από τις πιο ευαίσθητες και πιο ερωτογενείς περιοχές στο ανθρώπινο σώμα, ανδρικό και γυναικείο, θα κάνει τον καλό σου να βιώσει μια ξεχωριστή αίσθηση ερωτικής απόλαυσης.

Πολύ απαλά χάιδεψε αρχικά την περιοχή του πρωκτού και τον σφιγκτήρα και στη συνέχεια δοκίμασε, εφόσον φυσικά σου δώσει το οκ ο καλός σου, να βάλεις το δάχτυλό σου μέσα.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο σύντροφός σου θα φτάσει σχεδόν άμεσα σε οργασμό.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Όπως έχουμε ξαναπεί ο πρωκτός και η περιοχή του αποτελεί την απόληξη πολλών αισθητήριων νεύρων με αποτέλεσμα ο ερεθισμός να είναι πολύ έντονος. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι μέσω του πρωκτού μπορείς να φτάσεις στον προστάτη του άνδρα, με αποτέλεσμα να ερεθίζεται ακόμα περισσότερο και φυσικά να φτάνει στην πολυπόθητη εκσπερμάτιση.

Προσοχή! Εφόσον αποφασίσεις να κάνεις την κίνηση αυτή, καλό θα είναι να έχει προηγηθεί συνεννόηση με τον καλό σου, ώστε να μην υπάρξουν τυχόν παρεξηγήσεις.

Καλή διασκέδαση

Δ. Μ.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X