Φουντώνει η κόντρα του Άνθιμου Ανανιάδη με την πρώην σύντροφό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρώην σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη, Μαρία-Νεφέλη Γαζή περνάει στην αντεπίθεση κι απαντά σε όσα της καταλογίζει ο ηθοποιός.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Γαζή τόνισε πως έχει στοιχεία στα χέρια της που αποδεικνύουν πως εκείνη και η οικογένειά της δέχονται απειλές από τον ηθοποιό.

«Προσωπικά δε θα προβώ σε κάποια δήλωση γιατί δε θέλω να με δει ο γιος μου αργότερα να κατηγορώ κανέναν. Όταν είναι σε θέση θα κρίνει από μόνος του τα γεγονότα. Οπότε δεν θα ήθελα να δώσω κάποια συνέντευξη. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά εφόσον είμαι μητέρα, οφείλω να κρατήσω μια πιο ήρεμη στάση και να προασπιστώ τη μια και μοναδική αλήθεια παρά τα όσα αναληθή και θλιβερά πράγματα ακούω και με εξοργίζουν. Το μόνο που θα ήθελα να κρατήσετε, είναι ότι δεν είμαι ούτε αφελής ούτε κακοπροαίρετη ώστε να αποδίδω τόσο σοβαρές κατηγορίες χωρίς να έχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία-Νεφέλη Γαζή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η πρώην σύντροφος του Ανθιμου Ανανιάδη υποστηρίζει μετά τις «κατηγορίες» του ηθοποιού ότι έχει καταγεγραμμένες συνομιλίες στις οποίες φέρεται τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της να δέχονται απειλές από τον ηθοποιό. Οσο για το τεστ DNA που ζητάει ο ηθοποιός από την πρώην σύντροφό του, η Μαρία Νεφέλη δήλωσε πως «Αν ο Άνθιμος θέλει να κάνω τεστ DNA, θα το κάνω».

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

 Άνθιμος Ανανιάδης: «Με τη Μαρία – Νεφέλη έχουμε μόνο τυπικές σχέσεις»

Σχετικά άρθρα