Make up tutorial: Γκλίτερ εμφανίσεις για εντυπωσιακό look!

Το αγαπημένο σε όλες μας γκλίτερ είναι και πάλι στη μόδα, ειδικά σε περιστάσεις που η εμφάνισή σου θέλεις να μείνει αξέχαστη! Φέτος το trend των ’90s μάς φέρνει ακόμα πιο extreme look με γκλίτερ και παγιέτες! Ωστόσο για να μη μοιάζεις σαν… χρυσόμυγα ή πυγολαμπίδα με τόσο γκλίτερ, είναι καλό να γνωρίζεις κάποιους βασικούς κανόνες εφαρμογής για το τέλειο look!

Πού μπορείς να χρησιμοποιήσεις το γκλίτερ;

Παντού! Τόσο σε σκιές ματιών είτε ενσωματωματωμένο (υπάρχουν σκιές με γκλίτερ) ή σε λαμπερές λεπτομέρειες, όσο στα νύχια (σε όλο το νύχι ή σε μέρος αυτού), αλλά και στα χείλη (προσεκτικά να μην το φάτε!).

Τι προϊόντα να επιλέξεις;

Υπάρχουν προιόντα λάμψης αλλά και πούδρες που έχουν ενσωματωμένο διακριτικό γκλίτερ για μια γκλίτερ βάση. Από εκεί και πέρα, μπορείς να βρεις άπειρες σκιές με γκλίτερ που μπορείς να εφαρμόσεις σε ένα μέρος του ματιού σου για ένα πιο διακριτικό γκλίτερ αποτέλεσμα! Αν φυσικά επιθυμείς κάτι πιο extreme, παίξε με διαφορετικές γκλίτερ σκιές και δώσε ένα πολύ έντονο αποτέλεσμα στα μάτια σου! Με προσοχή βέβαια! Δεν θέλουμε να τραβήξουμε τα βλέμματα με αρνητικό τρόπο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#Glitters Mess #backstage pictures of @stylistfrance @julielevoyer me les a censurées derrière un t-shirt…Sinon c’est pas drôle !! #beauty #glitters #goingcraycray

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carole Colombani (@carolecolombani) στις

Σε ποια μέρη του σώματος μπορώ να εφαρμόσω τα προϊόντα;

Αν θες να… γυαλίζεις σε κάθε σου κίνηση, ξεκινάς από τη βάση σου να εφαρμόζεις το γκλίτερ! Οι ειδικοί του μακιγιάζ συμβουλεύουν ότι είναι προτιμότερο να ανακατεύσεις το προϊόν γκλίτερ (της πούδρας σου ή της λάμψης σου) με την ενυδατική σου κρέμα και να το εφαρμόσεις σε πρόσωπο αλλά και λαιμό και ώμους! Το λαμπίρισμα δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά παρά μόνο όταν κουνιέσαι!

Στη συνέχεια βάλε προιόν λάμψης στο μικρό v πάνω από τα χείλη (ανάμεσα στα χείλη και τη μύτη), σε όλη την γραμμή της μύτης, εκτός από το τελείωμά της (μεγαλώνει τη μύτη αν βάλεις εκεί) και πάνω από τα φρύδια.

Για τα μάτια, εφαρμόζεις το αγαπημένο σου layering. Ένα στρώμα ιριδίζουσας σκιάς με κρεμώδη υφή, στη συνέχεια μια γκλίτερ κανονική σκιά δίνει βάθος στο βλέμμα.

Άλλη επιλογή: αντί για μαύρο μολύβι, επιλέξτε ένα καφέ μολύβι με γκλίτερ υφή. Δίνει άλλη αίσθηση στο βλέμμα!

Για τα νύχια, μπορείς να επιλέξεις ένα πιο διακριτικό γκλίτερ σε ματ μορφή. Όσο για τα χείλη, οι ειδικοί λένε να αποφύγεις το γκλίτερ γιατί τραβάει πολύ τα βλέμματα και είναι προτιμότερο να δώσεις έμφαση στα μάτια σου παρά στα χείλη σου!

Δες και το παρακάτω βίντεο:

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

5 Τρόποι να βάλετε το γκλίτερ στο μακιγιάζ σας

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα