Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 04/01

Τα νέα είναι ευχάριστα σήμερα! Τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου απολαμβάνουν εκπλήξεις ευχάριστες, μέσα από επαφές με το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού και τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, εκπληρώνουν τα συναισθηματικά τους όνειρα με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα!

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή ημέρα, φίλε Κριέ, θα σου δώσει μεγάλη χαρά και μάλιστα απρόσμενα! Τύχη, ευχάριστες επαφές, νέα, ειδήσεις και μετακινήσεις, θα σου προσφέρουν πολλά και ξαφνικά χαμόγελα, με το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού! Επιπλέον, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, εκπληρώνει φιλοδοξίες και βελτιώνει την κοινωνική σου εικόνα! Είσαι συμπαθητικός, αξιοθαύμαστος και εμπνέεις σεβασμό! Κάπως έτσι, εκπληρώνονται όλοι σου οι στόχοι και ξαναχαμογελάς!

ΤΑΥΡΟΣ: Φίλε Ταύρε, σήμερα, θα έχεις ξαφνικές χαρές που θα σε μεταμορφώσουν και θα σου δώσουν ψυχική και συναισθηματική ανανέωση και ηρεμία! Το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, φέρνει αποκαλύψεις που σε ευνοούν ιδιαίτερα! Επίσης, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, βελτιώνει τον φιλικό τομέα, αφού εμπλουτίζεται με συναίσθημα και όμορφες στιγμές και επιπλέον, εκπληρώνει ένα μεγαλεπήβολο όνειρο σου! Πολλοί οι σύμμαχοι σου και η βοήθεια από τρίτους!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αγαπητέ Δίδυμε, ευχάριστες στιγμές σε περιμένουν σήμερα όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τις συμφωνίες και τις συνεργασίες σου και μάλιστα, εκεί που δεν το περιμένεις! Το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σου απρόσμενα! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, φέρνει συναισθηματική και ψυχική ικανοποίηση, όπως και ισχυρή διορατικότητα, εξυπνάδα και διαίσθηση! Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και εσύ πετυχαίνεις στόχους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καταφέρνεις σήμερα, φίλε Καρκίνε, να οργανώσεις σωστά την καθημερινότητα σου, να τακτοποιήσεις κάθε υποχρέωση, εκκρεμότητα και λεπτομέρεια και να απολαύσεις απρόσμενα χαρμόσυνα γεγονότα στην ζωή σου, που θα φέρει το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού! Επιπλέον, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, σε ηρεμεί και φέρνει ισορροπία σε διαπροσωπικές σχέσεις, συνεργασίες και συμφωνίες! Θέματα νομικά ευνοούνται ιδιαίτερα την σημερινή ημέρα, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την !

ΛΕΩΝ: Αγαπητό Λιοντάρι, όλα μπορούν να συμβούν σήμερα και να βελτιώσουν κατά πολύ την ζωή σου, με ένα ξαφνικό μήνυμα, τηλεφώνημα, είδηση ή μία απρόσμενη συνάντηση! Το σίγουρο είναι πως το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα σε κάνει να περάσεις όμορφα σήμερα, χωρίς καν να το περιμένεις! Ταυτόχρονα το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, σε ομορφαίνει και σε βοηθά να τελειώσεις γρήγορα και εύκολα υποχρεώσεις και δουλειές, ώστε μετά, να το γλεντήσεις! Ιδανική μέρα για αλλαγές στην εμφάνιση σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, η έκπληξη και το απρόσμενο, είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας για σένα! Το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, φέρνει καλά νέα για την οικογένεια, ξαφνικές λύσεις σε θέματα σπιτιού, καλοπέραση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και βελτίωση στις συγγενικές σχέσεις! Μην ξεχνάς όμως και το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που ευνοεί και τις κοινωνικές σου σχέσεις, επαφές και εξόδους και το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις όμορφα, είτε κάτσεις σπίτι, είτε βγεις έξω!

ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, ξαφνικά ευχάριστα νέα και ειδήσεις θα φέρει το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού! Έντονη κοινωνική ζωή θα έχεις, κέφι αλλά και ταλέντο στην επικοινωνία! Απολαμβάνεις ευχάριστες μετακινήσεις, εκεί που δεν το περιμένεις! Μία χαρμόσυνη έκπληξη θα έρθει, που έχει να κάνει με αδέρφια ή γείτονες! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα επιπλέον, θα σε κάνει καλοπροαίρετο, αλλά και με αυξημένη αυτοπεποίθηση! Ξέρεις να εκτιμάς αυτά που έχεις, αλλά και αυτά που σου προσφέρουν οι άλλοι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή ημέρα είναι για σένα ανέλπιστα καλή, αγαπητέ Σκορπιέ! Λόγω κάποιων ξαφνικών χαρμόσυνων γεγονότων και συγκυριών, νιώθεις ξανά αυτοπεποίθηση, σιγουριά για τον εαυτό σου και επιτέλους ήρεμος, με το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού! Από την άλλη το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, πραγματοποιεί όνειρα και στόχους κάθε είδους, οι διαπροσωπικές σχέσεις σου εξομαλύνονται και βελτιώνονται σημαντικά! Είσαι ευγενικός και δεκτικός, αλλά και ιδιαίτερα αγαπητός από τους άλλους! Μία απολαυστικότατη ημέρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα είναι μία μέρα έκπληξη για σένα Τοξότη! Ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα, ανέλπιστη χαρά, θετικές συγκυρίες, συμπτώσεις και ευχάριστες ωφέλιμες ανατροπές και αλλαγές, κάθε είδους θα σου φέρουν ξανά το χαμόγελο στα χείλη! Οι ιδέες σου υλοποιούνται, περνάς υπέροχα και προκαλείς τον θαυμασμό των γύρων σου με την ξεχωριστή και διαφορετική προσωπικότητα σου, χάρη στο Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα φέρει παρασκηνιακές ενέργειες για επίτευξη στόχων και αυξημένη διαίσθηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, ο Ερμής με τον Ουρανό σχηματίζουν Τρίγωνο σήμερα και η χαρά η ξαφνική, θα έρθει μέσα από μυστικές επικοινωνίες και επαφές! Οι ιδέες που έχεις, εφαρμόζονται παρασκηνιακά και σου φέρνουν εύνοια και επιτυχία στους στόχους και τους σκοπούς σου! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, διορθώνει με τον καλύτερο τρόπο μία προβληματική φιλική σχέση και επιπλέον σε φέρνει πιο κοντά σε ένα μεγαλεπήβολο όνειρο σου, με συμμάχους σου, τους φίλους σου και τις πολύτιμες συμβουλές τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλε Υδροχόε, σήμερα ανανεώνεσαι πλήρως! Πρώτον, με το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα έχεις τα πιο αισιόδοξα νέα, που ούτε καν φαντάζεσαι! Μία μετακίνηση ή ένα ταξιδάκι σήμερα, θα σου δώσει μεγάλη χαρά και καλό θα ήταν να μην κάτσεις λεπτό σπίτι και να μην αρνηθείς καμία πρόταση για έξοδο! Δεύτερον, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, σε βοηθά να βελτιώσεις κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων!

ΙΧΘΥΣ: Αγαπητέ Ιχθύ, ετοιμάσου σήμερα να πραγματοποιηθεί ένας μεγάλος σου στόχος με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα! Επιπλέον, έρχεσαι πιο κοντά με φίλους συναισθηματικά, αλλά και ουσιαστικά και έμπρακτα! Μία συγκυρία ή ένα ξαφνικό γεγονός, θα ωφελήσει κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα, διορθώνοντας παλαιά σου λάθη και δίνοντας σου επιτέλους την δυνατότητα για πρόοδο και γενική επιτυχία! Το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρει ουσιαστικές και ανέλπιστες ευκαιρίες κάθε είδους!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα (04/01): Τα ζώδια πραγματοποιούν τα όνειρά τους!

Σχετικά άρθρα