Αρχική / Διατροφή / Δίαιτα / Κιλά στην κοιλιά και την περιφέρεια: «Μπορώ να τα χάσω χωρίς γυμναστική ή διαίτα»;

Η 14χρονη Βιβή ρωτά

Κιλά στην κοιλιά και την περιφέρεια: «Μπορώ να τα χάσω χωρίς γυμναστική ή διαίτα»;

Τον τελευταίο καιρό νιώθω ότι έχω παχύνει στην κοιλιά και στην περιφέρεια. Είμαι 50 – 55 κιλά δεν ξέρω σίγουρα και το ύψος μου είναι 1,66. Γενικά είμαι αδύνατη, αλλά σε αυτά τα σημεία έχω λίγο παραπάνω κιλά. Τι θα μπορούσα να κάνω έτσι ώστε να χάσω κιλά σε αυτά τα δύο σημεία (κοιλιά και περιφέρεια), χωρίς γυμναστική και χωρίς δίαιτα; Ας πούμε αν μπορώ να πίνω κάποιο ρόφημα ή να τρώω κάτι για κάποιο χρονικό διάστημα για να χάσω κιλά σε αυτά τα σημεία;

Στο ερώτημά σας απαντά η Κυριακή Απέργη, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος  

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ένα ρόφημα ή ένα συγκεκριμένο γεύμα ή τροφή μπορεί να περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που βρίσκονται σε μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρέσκιες και «αληθινές» τροφές;

Δυστυχώς δεν υπάρχουν μαγικά τρόφιμα που μα αδυνατίζουν και μάλιστα να αδυνατίζουν «τοπικά».

Αυτό που θα σε βοηθήσει είναι να μάθεις μα αγαπάς και να φροντίζεις το σώμα σου και σε αυτό η επένδυση σε μια συνεργασία με έναν πτυχιούχο διαιτολόγο διατροφολόγο μπορεί να σε βοηθήσει να δεις με άλλα μάτια τη «σωστή» και θρεπτική διατροφή και να σε πείσει για την χρησιμότητα της φυσικής δραστηριότητας και όχι μόνο της άσκησης  σε γυμναστήριο!

Ξεχνά λοιπόν τις δίαιτες και τα διαφορά υποκατάστατα γεύματος.

Μάθε να ακούς και να φροντίζεις το σώμα σου και τα «δύσκολα» σημεία σταδιακά θα μεταμορφώνονται, καθώς εσύ θα χτίζεις διατροφική παιδεία για μια ισορροπημένη σχέση με την τροφή εφόρου ζωής!

Απέργη Κυριακή

Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

6987121394

fb: Κυριακή Απέργη-Διαιτολόγος Διατροφολόγος

www.kiriakiapergi.grwww.thehealthlab.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Θέλω να χάσω κιλά. Είναι αρκετό ένα πρόγραμμα διατροφής;

 

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X