Προφυλακιστέος ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου στον Πειραιά

Με ομόφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 30χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από κλαμπ της οδού Κολοκοτρώνη στον Πειραιά κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

«Ήταν εντελώς αναίτια αυτή συμπλοκή αυτός ο καβγάς. Είναι από εκείνα τα γεγονότα που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Είναι δυνατόν δύο άνθρωποι που δεν γνωρίζονται καθόλου να υπάρξει αυτή η τραγική κατάληξη; Η τραγωδία έχει δύο όψεις η μία είναι του θύματος και η άλλη του δράστη», τόνισε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές θύμα και δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκαν για ασήμαντη αφορμή έξω από το νυχτερινό μαγαζί και ήρθαν στα χέρια.

Κατά τη διάρκεια του καβγά, ο 30χρονος έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τον 21χρονο δύο φορές, με αποτέλεσμα μια σφαίρα να τον τραυματίσει θανάσιμα στο στήθος. Για το όπλο, που ακόμα δεν έχει βρεθεί, ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι «το πέταξε κάπου που δεν θυμάται».

Έξω από τα δικαστήρια Πειραιά κατά την αναχώρηση του 30χρονου, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, υπήρξε ένταση από πλευράς συγγενών του θύματος, ωστόσο δεν σημειώθηκαν επεισόδια.

Πηγή: cnn.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δολοφονία στον Πειραιά: «Έχω μετανιώσει, αλλά δεν φταίω εγώ»

Σχετικά άρθρα