Αρχική / More / Celebrity / Ανθιμός Ανανιάδης: «Επιλέγω να μην παρακολουθήσω τον ολισθηρό κατήφορο της άλλης πλευράς»
anthimos-ananiadis

Ανθιμός Ανανιάδης: «Επιλέγω να μην παρακολουθήσω τον ολισθηρό κατήφορο της άλλης πλευράς»

Ο Άνθιμος Ανανιάδης με επίσημη δήλωσή του ξεκαθαρίζει τι ακριβώς συμβαίνει με την πρώην σύντροφό του. Η ανακοίνωσή του έρχεται σε συνέχεια των κατηγοριών που έχει εξαπολύσει εναντίον του η Μαρία Νεφέλη Γαζή για απειλές τόσο στο πρόσωπό της όσο και στην οικογένειά της.

Αναλυτικά η απάντηση του Ανθιμου Ανανιάδη:

“Όσο και αν ως ένα κοινό άνθρωπο με πνίγουν συναισθήματα αγανάκτησης και θυμού από την διαχείριση και εκμετάλλευση, από την πλευρά της πρώην συντρόφου μου και του στενού της περιβάλλοντος, ψευδών πτυχών της διαπροσωπική μας σχέσης, συνειδητά επιλέγω, με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες που εγώ πρεσβεύω και μου εμφύσησε η οικογένειά μου, να μην παρακολουθήσω.

Αυτό το τελευταίο πάντα πρυτανεύει στο μυαλό και την ψυχή μου ανεξάρτητα της εκβάσεως της επιστημονικής διερεύνησης της βιολογικής μου σχέσεως με αυτό.

Εύχομαι και λόγω των ημερών ο Θεός να μας φωτίσει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων όπως επιτάσσει το δίκαιο και η ηθική.

Με την πεποίθηση ότι θα γίνει σεβαστή η αλήθεια και η έκκληση μου
Άνθιμος Ανανιάδης”

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X