Έγκλημα στην Κέρκυρα: Τη διερεύνηση σεξουαλικής κακοποίησης ζητά η μητέρα της 29χρονης

Την εκ νέου αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος ζήτησε η πολιτική αγωγή για τη στυγερή δολοφονία της 29χρονης από τον πατέρα της που σήμερα κρίθηκε ομόφωνα, από τις δικαστικές αρχές Κέρκυρας, προφυλακιστέος.

Εκτός της αναπαράστασης στον τόπο του εγκλήματος, η δικηγόρος της μητέρας της 29χρονης φέρεται πως ζήτησε παράλληλα και συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί αν διεπράχθη και σεξουαλικό έγκλημα.

Το κουβάρι του στυγερού φονικού στην Κέρκυρα, με τον πατέρα παιδοκτόνο που έθαψε, μετά από επτά συνεχή χτυπήματα με σιδερόβεργα, το άψυχο σώμα της κόρης του στην αυλή του σπιτιού του και σήμερα εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του, φέρεται πως θα «ξετυλίξει η επιπρόσθετη αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος και η επικείμενη, εκτενέστατη, συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση.

Ο 52χρονος κατηγορούμενος αναμένεται άμεσα να μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα εκτός Κέρκυρας, ενώ η κατηγορία που τον βαραίνει μέχρι αυτή την ώρα είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση.

 

Δύο ώρες κράτησε η απολογία

Η απολογία του 52χρονου διήρκεσε δύο ώρες, ενώ, ως παράσταση πολιτικής αγωγής εμφανίστηκε δικηγόρος εξουσιοδοτημένος από τη μητέρα του θύματος, με την οποία όπως αναφέρει το corfupress.com είχε να μιλήσει για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος του δράστη έχει ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση για τον πελάτη του, υποστηρίζοντας ότι ο 52χρονος ήταν σε κατάσταση ψυχικής διαταραχής.

«Μετάνιωσα, αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη» φέρεται να είπε ο δράστης, υποστηρίζοντας ότι δεν θέλει να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

 

Τι είπε στην απολογία του

Λίγο μετά τις 11:30 χθες το πρωί ο 52χρονος καθ’ ομολογία παιδοκτόνος οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας πρωτοδικών Κέρκυρας.

Ο πατέρας που με μια σιδερόβεργα, χτύπησε τουλάχιστον επτά φορές στο κεφάλι την 29χρονη κόρη του Αγγελική και της στέρησε τη ζωή, στην απολογία του δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη και σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι δεν θα επιδιώξει αναγνώριση ελαφρυντικών για την πράξη του.

Παράλληλα υποστήριξε ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχε χτυπήσει την κόρη του αλλά ούτε της είχε ασκήσει ψυχολογική βία. Όταν ρωτήθηκε από τη δικαστικό λειτουργό για το πώς προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη, τότε ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι έχασε τα λογικά του και άρπαξε τον λοστό.

Προσπάθησε να την πάρει από το σχολείο με τη βία πριν από ένα χρόνο

Ένα χρόνο πριν συνθλίψει το κεφάλι της κόρης του μέχρι θανάτου με ένα σιδερένιο οικοδομικό εργαλείο (τη λεγόμενη «σκύλα»), και τη θάψει στον κήπο του, στην Κέρκυρα, η 29χρονη γυναίκα είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλοντας τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα της.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ο 52χρονος εμφανίστηκε στο επαγγελματικό σχολείο που φοιτούσε η κοπέλα και προσπάθησε με βία να την πάρει μαζί του.

Η 29χρονη γυναίκα, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ο πατέρα της παρεμβαίνει συνεχώς στην προσωπική της ζωή, παρά την ηλικία της.

«Ήθελε με τη βία να την βάλει στο αυτοκίνητο και να αναχωρήσουν. Εκείνη αντιδρούσε, δεν συμφωνούσε. Και τότε ο διευθυντής του σχολείου την παρέπεμψε σε κοινωνική λειτουργό, η οποία στη συνέχεια την έστειλε απευθείας στο αστυνομικό τμήμα, όπου καταγράφηκε το συμβάν», δήλωσε στο Open TV, ως προς το περιστατικό, ο δικηγόρος του 52χρονου πατέρα, Βασίλης Νουλέζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το corfutvnews.gr, στις 31 Ιανουαρίου του 2018, ο 52χρονος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ενημερωθεί για την καταγγελία της κόρης του, δηλώνοντας ότι δεν θα επαναληφθεί παρόμοια συμπεριφορά.

Ο 52χρονος παιδοκτόνος, κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, κατά την απολογία του.

 

Πηγή: cnn.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Συγκλονίζει ο Αφγανός σύντροφος της 28χρονης για το μοιραίο βράδυ

Νέες αποκαλύψεις – σοκ για τη δολοφονία της Αγγελικής: «Την είχε στο κοτέτσι, τη σακάτευε στο ξύλο»

Έγκλημα στην Κέρκυρα: «Μπαμπά φεύγω. Σ΄αγαπώ πολύ. Συνέχισε να με χτυπάς»

Άγριο έγκλημα στην Κέρκυρα: Αυτός είναι ο λόγος που σκότωσε την κόρη του

Σχετικά άρθρα