Πώς πέρασε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές η Τζένιφερ Άνιστον;

Σε ποια πόλη προτίμησε να βρεθεί για τις γιορτές με την παρέα της;

Όχι στο Άσπεν, όπως προτιμούν οι περισσότεροι celebrities στις ΗΠΑ, αλλά στο σαφώς πιο ήσυχο Τζάκσον προτίμησε να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Ε! News η Τζένιφερ έφτασε μόλις δύο μέρες μετά τα Χριστούγεννα στο Τζάκσον μαζί με τον Τζέισον Μπέιτμαν και τον Τζίμι Κίμελ καθώς και με άλλους φίλους της με τους οποίους κάνει συχνά ταξίδια. Στην στην πόλη βρισκόταν σύμφωνα με πληροφορίες και η Σάντρα Μπούλοκ.

«Η παρέα πέρασε όλον τον χρόνο μαζί κάνοντας σκι την ημέρα και διασκεδάζοντας έξω το βράδυ», είπε μία πηγή στο Ε! News. «Η Τζένιφερ όργωσε τις πλαγιές μαζί με τον Τζέισον και τους άλλους φίλους της. Διασκέδασε πολύ».

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς η Άνιστον την πέρασε μαζί με τον Τζίμι και πολλούς από την παρέα της σε ένα ιδιωτικό πάρτι.

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τζένιφερ Άνιστον για τη μητέρα της: “Ήθελα να με αγαπάει»

Τζένιφερ Άνιστον: «Μην φέρεστε στις άτεκνες γυναίκες σαν να είναι ελαττωματικά προϊόντα»

Τζένιφερ Άνιστον: Ξεκίνησε ως σερβιτόρα και έφτασε να παίρνει 1 εκατ. δολάρια στα Φιλαράκια- Ο χωρισμός της με τον Θερού και οι τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram

 

Σχετικά άρθρα