Τραγωδία στην Κερατέα: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο αγνοούμενοι

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση για δύο αγνοούμενους άνδρες στην περιοχή της Κερατέας, ανεβάζοντας τον δραματικό απολογισμό της κακοκαιρίας «Σοφία» στους τρεις νεκρούς.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι δύο αγνοούμενοι -ένας 67χρονος και ένας 64χρονος, εντοπίστηκαν νεκροί στις περιοχές Ελαιοχώρι και Κυψελίζα την Κυριακή. Το όχημα στο οποίο επέβαιναν, παρασύρθηκε την Πέμπτη από τα ορμητικά νερά στην περιοχή του Οβριοκάστρου Κερατέας.

Το Σάββατο εντοπίστηκε πνιγμένη στο αυτοκίνητο και μια 66χρονη γυναίκα, σύζυγος του 67χρονου που ανασύρθηκε σήμερα από τα σωστικά συνεργεία.

H περιοχή Ελαιοχώρι βρίσκεται 15χλμ από το σημείο όπου παρασύρθηκε το αυτοκίνητο ενώ η Κυψελίζα περίπου 10χλμ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το ζευγάρι των ηλικιωμένων μπήκε την Πέμπτη στο αυτοκίνητο του 64χρονου γείτονά τους για να πάνε για ψώνια.

Την Παρασκευή, ο γιος του ζευγαριού, που δεν μπορούσε να τους εντοπίσει, δήλωσε την εξαφάνισή τους στην αστυνομία και αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Εκτιμάται ότι το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κάλυπταν τον δρόμο, λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα οι τρεις άνθρωποι να βρεθούν στο ρέμα.

Πηγή: cnn.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Καιρός: Πού θα χιονίσει τα Θεοφάνεια 

Καιρός: Άστατος και σήμερα

Πώς να προστατευτείτε από τον παγετό – Οδηγίες από την ΕΥΔΑΠ

Στο έλεος της «Σοφίας» όλη η χώρα: Διακοπή κυκλοφορίας και αλυσίδες

Κακοκαιρία: Πού θα χτυπήσει η «Σοφία» σε λίγες ώρες;

Σχετικά άρθρα