Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 07/01
provlepseis-24

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 07/01

Από σήμερα η Αφροδίτη στον Τοξότη θα φέρει ερωτικές και οικονομικές ευκαιρίες και επιτυχίες σε Κριούς, Ζυγούς, Διδύμους, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόους! Ο έρωτας είναι ελευθερία και χαρά από σήμερα!

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή ημέρα Κριέ, είναι η αρχή μίας τυχερής και άκρως επικοινωνιακής περιόδου! Επαφές, επικοινωνίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα ευνοούνται, όπως και θέματα που αφορούν εξωτερικό, ταξίδια, συγγενείς εξ αγχιστείας ή που βρίσκονται σε απόσταση, σπουδές και εκπλήρωση μεγαλεπήβολων στόχων. Σήμερα θα νιώσεις ήδη την διαφορά, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, αφού θα αισθανθείς και πάλι χαρούμενος και αισιόδοξος, έτοιμος να τολμήσεις και να διεκδικήσεις δυναμικά τα όνειρα σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Τοξότη, θα αρχίσεις να μεταμορφώνεις την ζωή σου, αλλά και εσένα τον ίδιο! Είσαι γοητευτικός, μυστήριος και έχεις το χάρισμα της πειθούς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Επιπλέον, η ισχυρή διορατικότητα σου, σε συμμαχία με την λογική σου και την εμπειρία σου, θα σε βοηθήσει να «διαβάζεις» γλώσσα του σώματος και τις προθέσεις των άλλων! Μέσα σου νιώθεις πιο ισχυρός από ποτέ και είσαι απόλυτα αποφασισμένος να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες, ακόμα και με διαφορετικούς τρόπους, από αυτούς που επιλέγεις συνήθως! Ναι, σήμερα η αποκάλυψη ενός μυστικού, θα εξυπηρετήσει τους στόχους σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φίλε Δίδυμε, σήμερα η Αφροδίτη περνάει απέναντι σου, στο Ζώδιο του Τοξότη, δίνοντας σου την δυνατότητα να πετύχεις βελτίωση και εξισορρόπηση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ευγένεια σου, η γοητεία σου, η προσαρμοστικότητα σου και οι καλοί σου τρόποι, όπως και η μείωση του εγωισμού σου, θα σε εξυπηρετήσουν σε στόχους και σκοπούς που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου κυρίως, ζωή! Καταφέρνεις και διορθώνεις τα κακώς κείμενα και πολλές θα είναι οι ευκαιρίες να ξαναέρθεις κοντά με άτομα που είχες τσακωθεί, ηρεμώντας αποτελεσματικά τα πνεύματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα στραφεί το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα και στην διευθέτηση των υποχρεώσεων σου, αγαπητέ Καρκίνε! Έχεις τώρα διάθεση, σθένος και όρεξη, να οργανώσεις τον χρόνο σου, να διευκολύνεις την ζωή σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου! Ιδανική μέρα, για να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις κάτι στην εμφάνιση σου, να αρχίσεις γυμναστήριο, υγιεινή διατροφή ή να απαλλαγείς από κακές και βλαβερές συνήθειες, που μέχρι τώρα, επιβάρυναν τον οργανισμό σου!

ΛΕΩΝ: Σήμερα, αγαπητό Λιοντάρι, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, νιώθεις ξανά ο εαυτός σου και αισθάνεσαι υπέροχα! Είσαι γεμάτο κέφι, δημιουργικότητα, λάμψη και όλα αυτά θα σε βοηθήσουν να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και να βελτιώσεις την φήμη σου! Είσαι περιζήτητος, ο πρωταγωνιστής των ημερών και ευχαριστιέσαι που όλοι σε θαυμάζουν και σε προσέχουν! Πες ναι σε μία πρόταση για έξοδο σήμερα, αφού είναι σίγουρο ότι θα περάσεις υπέροχα και θα το διασκεδάσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Τοξότη, θα στραφείς προς το σπίτι και την οικογένεια σου! Τρυφερές οικογενειακές στιγμές, χαρμόσυνα γεγονότα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, αλλά και εξομάλυνση συγγενικών σχέσεων, είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας. Ίσως σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, να μην έχεις διάθεση να βγεις από το σπίτι και να αποζητάς την οικογενειακή θαλπωρή! Βρίσκονται λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα ή θέματα που σε απασχολούσαν καιρό!

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα φίλε Ζυγέ, περνάει η Αφροδίτη στο φιλικό Ζώδιο του Τοξότη, γεγονός που ευνοεί πολύ τις επαφές και τις μετακινήσεις σου! Έρχονται ευχάριστα νέα, χαρμόσυνες ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα που σε χαροποιούν, ωφέλιμες συζητήσεις και συναντήσεις! Τα ιδιαίτερα εκφραστικά σου μέσα και επικοινωνιακά ταλέντα, θα σε βοηθήσουν πολύ να εκπληρώσεις έναν μεγάλο σου στόχο! Σήμερα μπορεί να προγραμματίσεις εκδρομή με καλή παρέα, τις επόμενες μέρες! Σχέσεις με αδέρφια, βελτιώνονται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα σου δώσει την δυνατότητα να νιώσεις ξανά σιγουριά για τον εαυτό σου, ήρεμος, αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Μετά από μία έντονη και με γρήγορους ρυθμούς περίοδο, η σημερινή ημέρα θα σε ανταμείψει με αρμονία σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Επιτέλους, μπορείς και απολαμβάνεις τα απλά και μικρά πράγματα στη ζωή! Καλό θα ήταν βέβαια, σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, να προσέξεις διατροφικές υπερβολές, ώστε να μην έχεις μεταβολές στο βάρος σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σημαντική και ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα η σημερινή για σένα φίλε Τοξότη! Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου Ζώδιο και σου δίνει εύνοια σε διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και σε θέματα έρωτα, χρημάτων και ομορφιάς! Μπορείς σήμερα, αλλά και τις μέρες που ακολουθούν να χρησιμοποιήσεις την ενισχυμένη γοητεία σου, σε διαπροσωπικές και επικοινωνιακές συναλλαγές, προκειμένου να πετύχεις στόχους και σκοπούς! Ιδανική μέρα για να αποφασίσεις ή να κάνεις μία αλλαγή στην εμφάνιση σου! Επιπλέον, με την βοήθεια του Δία, σήμερα πραγματοποιείται μία επιθυμία σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την Αφροδίτη να περνάει σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, στρέφεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο, στα συναισθήματα σου και στις ψυχικές σου ανάγκες, φίλε Αιγόκερε. Από σήμερα, μαζεύεις δυνάμεις και αναθεωρείς σχέσεις και καταστάσεις, προκειμένου αργότερα να προχωρήσεις με τα σωστά βήματα! Είσαι πιο ήρεμος από ποτέ και ήσυχος με την συνείδηση σου! Τα μυστικά σου διαφυλάσσονται και καλό θα ήταν να μην διατυμπανίζεις παντού την ευτυχία σου, γιατί οι άνθρωποι ζηλεύουν και φθονούν! Μαθαίνεις ένα μυστικό, που σε βοηθά σε ένα παροντικό σου σκοπό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα είναι η ημέρα που επιτέλους θα βρεις και πάλι τον εαυτό σου, αγαπητέ Υδροχόε, μετά από μία ομολογουμένως πιεστική και κουραστική περίοδο! Η Αφροδίτη με το πέρασμα της, στο Ζώδιο του Τοξότη, θα σου δώσει την ικανότητα για την αλλαγή και την ανατροπή που εδώ και καιρό ήθελες! Βελτιωμένη κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες, θα σε ανανεώσουν! Οι φίλοι στο πλευρό σου και πρόκειται να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές μαζί τους, γι’ αυτό μην αρνηθείς πρόταση για έξοδο σήμερα! Μην διστάσεις να σπάσεις κάποια όρια σου ή ταμπού σήμερα!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από συγκυρίες και γεγονότα, πως ήρθε η ώρα να σοβαρευτείς, να επικεντρωθείς στις φιλοδοξίες σου και να προσπαθήσεις ουσιαστικά για αυτές, φίλε Ιχθύ! Με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Τοξότη, θα καταφέρεις να βάλεις γερές βάσεις στους στόχους σου, αλλά και στις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, και επιπλέον να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, βελτιώνοντας την κοινωνική σου εικόνα! Ένα γεγονός σήμερα, θα σε κάνει να νιώσεις σίγουρος για τον εαυτό σου και ικανοποιημένος με το φινάλε αυτού!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 07/01

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X