H Lady Gaga και οι άλλες… Οι λαμπερές εμφανίσεις στις Χρυσές Σφαίρες

Ο προάγγελος των Όσκαρ είναι οι Χρυσές Σφαίρες και οι stars του Hollywood έλαμψαν με την παρουσία τους στο κόκκινο χαλί!

Αναμφισβήτητα η Lady Gaga έκλεψε τις εντυπώσεις με μια γαλάζια τουαλέτα Valentino, παπούτσια Giuseppe Zanotti και διαμαντένια κοσμήματα. Υπολογίζεται πως τα διαμαντένια κοσμήματα που φορούσε κόστιζαν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, καθώς το κολιέ ήταν Aurora από τα Tiffany’s με περισσότερα από 300 διαμάντια ανυπολόγιστης αξίας, ενώ τα σκουλαρίκια κοστίζουν 115.000 δολάρια…

 

Δείτε όλες τις λαμπερές εμφανίσεις της βραδιάς…

Το ζευγάρι Irina Shayk-Bradley Cooper, που είχε καιρό να κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση, φαίνεται πως επέλεξε τις Χρυσές Σφαίρες 2019 για να επιβεβαιώσει πως είναι ακόμη μαζί κι ερωτευμένο, καθώς οι φήμες πως έχουν χωρίσει όλο και πλήθαιναν τον τελευταίο καιρό.

Ο ηθοποιός, που έφυγε με μία χρυσή σφαίρα στην κατηγορία «Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι» για την ταινία  A Star is Born, στην οποία ήταν και ο σκηνοθέτης και ο πρωταγωνιστής, εμφανστηκε ιδιαίτερα κεφάτος κι εντυπωσιακός δίπλα στην Ιρίνα Σάικ στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών.

H Irina Shayk εμφανίστηκε με σέξι, ολόχρυση δημιουργία από τον οίκο Versace.

H Catherine Zeta-Jones φόρεσε μια δημιουργία Elie Saab σε πράσινο – σμαραγδί χρώμα, και χρυσά πέδιλα.

https://twitter.com/lisadam/status/1082093731182985216

Η Julia Roberts έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί επιλέγοντας ένα Stella McCartney παντελόνι και τοπ με ντραπέ στοιχεία το οποίο συνδύασε με Chopard κοσμήματα.

Η Halle Berry φόρεσε ένα μπορντό φόρεμα Zuhair Murad Couture, με sexy cut στο μπούστο και στο πόδι και velvet sandals.

 

Η Nicole Kidman φόρεσε ένα sequin Michael Kors φόρεμα σε μπορντό απόχρωση το οποίο συνδύασε με ένα ιδιαίτερο clutch bag.

Η Lupita Nyong’o έκανε την εμφάνισή της με ένα μπλε Calvin Klein by Appointment, το οποίο είχε μεταλλικά κρόσσια και strapless γραμμή.

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Lady Gaga: Η εκκεντρική «νέα βασίλισσα της ποπ» – Ο βιασμός στα 19, η ινομυαλγία, ο χωρισμός λίγο πριν τον γάμο και οι Χρυσές Σφαίρες

Χρυσές Σφαίρες 2019: Βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου για την «Ευνοούμενη» του Λάνθιμου

H Lady Gaga και οι άλλες… Οι λαμπερές εμφανίσεις στις Χρυσές Σφαίρες

 

Σχετικά άρθρα