Ένα «καυτό» μυστικό για να ανεβάσεις τη λίμπιντό σου στα ύψη!

Είναι πολύ πιθανό μέχρι σήμερα να έχεις ακούσει για διάφορους τρόπους και πολλές μεθόδους προκειμένου να αυξήσεις τη λίμπιντό σου, δηλαδή να μεγαλώσεις την ερωτική σου επιθυμία.  Κατά πάσα πιθανότητα, για την ποδηλασία δεν θα έχεις ακούσει κάτι.

Κι όμως, μια νέα έρευνα καταδεικνύει την ποδηλασία ως μέσο… ανάτασης της σεξουαλικής σου διάθεσης.

Ειδικότερα, ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου του Σαν Φρανσίσκο, έβαλε στο… ερωτικό μικροσκόπιο 3.100 γυναίκες. Από αυτές, το 1/3 δεν έκανε καθόλου ποδήλατο, κάτι παραπάνω από τις μισές έκαναν ποδήλατο αναψυχής, ενώ το 10% το είχε πάρει πιο σοβαρά και έκανε ποδήλατο τακτικά και με αγωνιστικούς ρυθμούς.

Όπως προέκυψε, λοιπόν, από την έρευνα οι γυναίκες που έκαναν ποδήλατο πιο φανατικά και πιο έντονα είχαν πιο ανεβασμένη λίμπιντο από τις υπόλοιπες γυναίκες. Ο λόγος; Η έντονη ποδηλασία προάγει την έκκριση της ενδορφίνης, της ορμόνης της ευτυχίας και κατ’ επέκταση της ερωτικής επιθυμίας.

Αλλά δεν είναι μόνο το ποδήλατο που προάγει την έκκριση αυτής της ορμόνης. Οποιαδήποτε έντονη αθλητική πρακτική είναι αρκετή για να νιώσετε καλά και πιο… ερωτικά.

Δυστυχώς, όμως στον άνδρα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, καθώς προκύπτει οτι η ποδηλασία και η έντονη ενασχόληση με αυτή, μειώνει αισθητά την ερωτική διάθεση στον άνδρα.

Παράλληλα, η ποδηλασία ευθύνεται για αρκετές λοιμώξεις στη γυναίκα, καθώς και για αλλοιώσεις των γεννητικών οργάνων, λόγω της πολλής ώρας που περνάει κανείς επάνω στη σέλα.

Με πληροφορίες από santemagazine.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Δοκίμασέ το: 6 τρόποι που ούτε φανταζόσουν, για να ενισχύσεις τη λίμπιντό σου

 

Σχετικά άρθρα