Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 08/01

Εντάσεις, τεταμένο κλίμα, καυγάδες και λάθος παρορμητικά λόγια ή λάθη σε μετακινήσεις, κρύβει το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Άρη! Προσεκτικοί και ψύχραιμοι οφείλουν να είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Την σημερινή ημέρα, φίλε Κριέ, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συμπεριφορά σου! Παρόλο που είσαι ιδιαίτερα οξυδερκής και εύστροφος, με το Τετράγωνο Ερμή-Άρη, ξεχνάς την λογική και γίνεσαι μάλλον νευρικός και απότομος στα λόγια σου, όπως και βιαστικός στις μετακινήσεις σου! Πέρα από παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, με κάποια επικοινωνιακά λάθη που θα κάνεις, θα πλήξεις την καλή κοινωνική σου εικόνα, γεγονός που θα αποτρέψει τους άλλους, να συναναστραφούν μαζί σου. Μην ξεχνάς, πως ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται μέσα από καυγά!

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, οφείλεις να προσέξεις τις μετακινήσεις σου με το Τετράγωνο Ερμή-Άρη! Αναποδιές, ατυχίες και λάθη, μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές, σε οποιαδήποτε κανονισμένη ή όχι μετακίνηση σου! Φρόντισε λοιπόν, να είσαι απόλυτα οργανωμένος! Επιπλέον, σε κάποιες κοινωνικές σου συναναστροφές, ίσως κάποιοι “ξύνουν τα νύχια τους” για καυγά, αλλά εσύ δεν πρέπει να τους κάνεις το χατίρι! Επίσης και εσύ πρέπει να περιορίσεις τον αυθορμητισμό στα λόγια σου και να αποφύγεις τα κουτσομπολιά!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα είσαι ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, Δίδυμε, γι’ αυτό καλύτερα να κάνεις υπομονή και να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα βγάλεις μία συμπεριφορά που δεν θες και σίγουρα δεν σε αντιπροσωπεύει! Υπομονή λοιπόν, γιατί ίσως υπάρξουν ρήξεις σημαντικές στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις σήμερα, για το καλό σου, είναι να μην είσαι τόσο καχύποπτος με τους ανθρώπους και να μην σκέφτεσαι υπερβολικά κάτι που συνέβη στο παρελθόν, δίνοντας του περισσότερη αξία, από όσο πρέπει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Ερμή-Άρη, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα, πιθανούς καυγάδες και εριστικότητα, σε διαπροσωπικές σχέσεις! Η οξύθυμη συμπεριφορά σου, αλλά και η τάση σου να υπερβάλεις σε όλα σήμερα, θα προκαλέσει αντιδράσεις από τους γύρω σου, οι οποίοι επίσης βρίσκονται σε ένταση, λόγω της όψης! Είναι κρίμα λόγω νευρικότητας και παρορμητισμού, να προκληθούν ρήξεις σε σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις, γι’αυτό κάνε υπομονή, έστω την σημερινή ημέρα! Δείξε την δύναμη σου με πράξεις και όχι με θυμωμένα λόγια!

ΛΕΩΝ: Με το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Άρη, έχεις αρκετό άγχος, νευρικότητα και δεν ξέρεις πώς να προλάβεις όλες σου τις υποχρεώσεις, αγαπητέ Λέοντα! Τις τελευταίες ημέρες, ίσως άφησες πολλές εκκρεμότητες και η σημερινή ημέρα, θα σε αναγκάσει να τις τακτοποιήσεις όλες τώρα. Επιπλέον, θα τύχουν και κάποιες έξτρα υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις, αλλά προσοχή! Μπορεί ο χρόνος να είναι ελάχιστος, μην ξεχνάς όμως, πως όποιος βιάζεται, σκοντάφτει! Μπορείς να τα καταφέρεις, με όπλο σου την ψυχραιμία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγαπητέ Παρθένε, οι τελευταίες ημέρες σου έδωσαν εύνοια και τύχη, αλλά μάλλον εσύ κακόμαθες και ζητάς όλο και περισσότερα σήμερα, με το Τετράγωνο Ερμή-Άρη. Η έπαρση, αλλά και η παρορμητικότητα σου, θα πλήξει την καλή φήμη σου, θα κλονίσει τις κοινωνικές σου σχέσεις και θα χαλάσει εν τέλει, την προσπάθεια σου να περάσεις όμορφα και ψυχαγωγικά! Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και λαμπερός αυτές τις μέρες, αλλά είσαι αρκετά βιαστικός στην συμπεριφορά σου, γεγονός που θα ανατρέψει την άμεση πραγματοποίηση των φιλοδοξιών σου!

ΖΥΓΟΣ: Ζυγέ μου, σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Άρη, πρέπει να είσαι συγκρατημένος, αλλά και ώριμος στην συμπεριφορά σου! Εντάσεις και καυγάδες, επιβαρύνουν το κλίμα μέσα στο σπίτι και οι οικογενειακές σχέσεις βάλλονται . Η αιτία είναι κυρίως η προκλητική σου συμπεριφορά και οι απαιτήσεις σου. Επίσης, προσοχή με τις οικιακές συσκευές, γιατί αναμένονται ζημιές και βλάβες σήμερα. Παλαιά προβλήματα κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους και σου προκαλούν σύγχυση, αλλά ευτυχώς, για σένα, όλα είναι παροδικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή – Άρη, καλό θα ήταν φίλε Σκορπιέ, να αποφύγεις τα κουτσομπολιά. Αποκαλύψεις, λόγω λαθών ή απροσεξίας, θα σε εκθέσουν και ίσως χρειαστεί να απολογηθείς! Εντάσεις, επίσης θα υπάρξουν σε κοινωνικές σχέσεις και σχέσεις με αδέρφια ή γείτονες! Πρόσεχε τα μηνύματα ή τα e-mail σου, τι στέλνεις και σε ποιον! Τέλος, φρόντισε να είσαι συνεπής στις συναντήσεις σου και προσεκτικός σε μετακινήσεις, ιδίως στην οδήγηση! Σήμερα γενικά, φρόντισε να είσαι ακροατής περισσότερο, παρά ομιλητής!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Άρη, φίλε Τοξότη, θα νιώσεις απειλή για τα κεκτημένα σου! Προστάτεψε τα υλικά αγαθά σου από βλάβες, κλοπές ή λάθος χειρισμούς από μέρους σου! Ίσως νιώσεις σήμερα ανασφάλεια και ανησυχία, όσον αφορά την σταθερότητα και τις γερές βάσεις που θεωρούσες ότι είχες, σε σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και σπουδαίους τομείς της ζωής σου! Απέφυγε αυτήν αίσθηση και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, γιατί αυτές είναι η αιτία για την σημερινή αβεβαιότητα σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, είσαι ο άμεσα ενδιαφερόμενος, για το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Άρη! Προσοχή πολύ σε εντάσεις, τεταμένο κλίμα, τσακωμούς, καυγάδες, ρήξεις και λάθος παρορμητικά λόγια ή λάθη σε μετακινήσεις! Οφείλεις να είσαι προσεκτικός και κυρίως ψύχραιμος σε ότι κι αν συμβεί, αλλά και σε όποια εκνευριστική ή προκλητική συμπεριφορά από άλλους, αντιμετωπίσεις σήμερα! Έχε υπομονή και αυτοσυγκράτηση και θα δεις ότι ο κερδισμένος θα είσαι εσύ! Είσαι αρκετά σοφός και λογικός, για να καταφέρεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εσωτερική αναστάτωση και ίσως νεύρα, χαρακτηρίζουν την μέρα σου αγαπητέ Υδροχόε, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Άρη! Σε κυριεύει ο εσωτερικός θυμός, οι σκέψεις, το άγχος και ο φόβος για το αύριο και τα γεγονότα του άμεσου μέλλοντος! Προσπάθησε να μην είσαι αυτοκαταστροφικός και να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου! Μην εμπιστεύεσαι τώρα την διαίσθηση σου και το ένστικτο σου, γιατί μάλλον σου δίνουν λάθος συμβουλές και σε οδηγούν σε λάθη! Ωστόσο, παρόλο που βάλλεται η διάθεση σου, μία σημερινή αποκάλυψη θα σε βοηθήσει πολύ για τις μελλοντικές σου κινήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Αγαπητέ Ιχθύ, με το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Άρη, καλό θα ήταν να κατευνάσεις τα πνεύματα στο φιλικό σου περιβάλλον, ώστε να μην βάλεις σε κίνδυνο, σημαντικές για σένα φιλίες. Μην χρησιμοποιείς λοιπόν ως σάκο του μποξ έναν φίλο σου και μην είσαι προκλητικός με τα λόγια σου, γιατί η υπομονή του άλλου θα εξαντληθεί! Γενικά, μην διεκδικείς σήμερα στόχους και όνειρα, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη, που πιθανόν να σε γυρίσουν πάλι στο μηδέν και να χρειαστεί να αρχίσεις τις προσπάθειες εκ νέου!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 08/01

Σχετικά άρθρα