Αυνανισμός: 3 βασικά οφέλη για τη γυναίκα!

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, ο αυνανισμός είναι μια από τις πλέον φυσιολογικές ερωτικές δραστηριότητες των ανθρώπων, ανδρών και γυναικών.

Και τούτο, γιατί από τη φύση του ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να ανακαλύπτει πράγματα.

Και τι πιο λογικό από το να ανακαλύψει κυρίως το σώμα του και τι είναι αυτό που τον ευχαριστεί στο ερωτικό κομμάτι.

Καλό θα είναι, λοιπόν, μιας και πρόκειται για μια φυσιολογική συμπεριφορά να ξεφύγουμε οι γυναίκες από τα ταμπού εκείνα που μας θέλουν να μην παραδεχόμαστε ότι αυνανιζόμαστε και μάλιστα πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

Ας δούμε, όμως, ποια είναι τα 3 βασικά οφέλη του αυνανισμού για τη γυναίκα:

Σε ηρεμεί

Κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, στόχος είναι – όπως και στο σεξ – το να φτάσεις σε οργασμό. Επειδή, λοιπόν, το κάνεις εσύ στον εαυτό σου, κάτι που σημαίνει πώς ξέρεις τι ακριβώς σου αρέσει και πού να… ακουμπήσεις το σώμα σου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα φτάσεις σε οργασμό. Λόγω των ορμονών που εκκρίνονται κατά την επίτευξη της κορύφωσης, ο εγκέφαλος και κατ’ επέκταση το σώμα χαλαρώνει και αποκτά μια ηρεμία, πραγματικά ζηλευτή.

Μαθαίνεις το σώμα σου

Ο αυνανισμός είναι σαν το Κυνήγι του Θησαυρού. Εάν ακολουθήσεις τα σωστά βήματα στον χάρτη θα φτάσεις στην κορύφωση, δηλαδή τον οργασμό που τόσο επιθυμείς. Επειδή, όμως, σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός, αλλά και το ταξίδι δες τον αυνανισμό και τις εφαρμογές του σαν μια ευκαιρία να ανακαλύψεις το σώμα σου και τι είναι αυτό που σε ερεθίζει ερωτικά, ώστε να το εφαρμόσεις και με τον σύντροφό σου.

Ανακαλύπτεις τα όριά σου

Μέσω του αυνανισμού, νέοι διευρυμένοι ορίζοντες στο ερωτικό κομμάτι ανοίγουν διάπλατα μπροστά σου, καθώς έχεις την απόλυτη ελευθερία των κινήσεων για να κάνεις ό, τι ακριβώς εσύ επιθυμείς.

Μην διστάσεις να εφαρμόσεις τις φαντασιώσεις σου, να χρησιμοποιήσεις sex toys και γενικότερα να δεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις ερωτικά. Από εκεί κι έπειτα, εφόσον έχεις την συγκατάθεση του καλού σου, γιατί να μην τα εφαρμόσεις και με τον σύντροφό σου…

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Γυναικείος αυνανισμός: Η… τεχνική των τριών δαχτύλων!

Γυναικείος αυνανισμός: 5 τεχνικές για σίγουρους οργασμούς (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ)

 

Σχετικά άρθρα