Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 09/01

Με τον Ερμή στον Αιγόκερω και ίσως σοβαρευτούμε υπερβολικά, σε επαφές και διαπροσωπικές μας σχέσεις. Ωστόσο η Αφροδίτη στον Τοξότη, θα ελαφρύνει το κλίμα, τουλάχιστον σε θέματα έρωτα και χρήματος!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα οφείλεις να δείξεις την σοβαρότητα και την ωριμότητα σου, Κριέ και να βγεις κερδισμένος! Μπορείς να καταφέρεις ουσιαστικά πράγματα , σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αρκεί να εκμεταλλευτείς τον Ερμή στον Αιγόκερω και να ασχοληθείς με την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Με τα λόγια σου και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό στον άλλο, αποπνέοντας σοβαρή γοητεία και σοφία! Η καλύτερη ημέρα για συμφωνίες, κάθε είδους!

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, φίλε Ταύρε, με την βοήθεια του Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω, ανανεώνεσαι κοινωνικά και επικοινωνιακά και κερδίζεις ξανά αισιοδοξία και φυσικά διάθεση για αλλαγή και καλοπέραση! Μπορείς σήμερα να περιμένεις χαρμόσυνα νέα, ειδήσεις και ευκαιρίες για μετακινήσεις ή ταξίδια! Είσαι οξυδερκής, ευχάριστος, δημοφιλής και ιδιαίτερα επικοινωνιακός, γεγονός που σε βοηθά σημαντικά στην κατάκτηση των προσωπικών σου στόχων και σκοπών! Αλλάζεις φιλοσοφία ζωής και βγαίνεις κερδισμένος!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές σου αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Επιπλέον ο Ερμής στο Ζώδιο του Αιγόκερω σε καθιστά ιδιαίτερα ικανό να διαβάζεις τις προθέσεις των γύρων σου για σένα! Με όπλα την διαίσθηση σου και την διορατικότητα σου, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι χρειάζεται η ψυχή σου, αλλά και ποιοι πραγματικά είναι ειλικρινείς και τίμιοι απέναντι σου! Εσύ, από την άλλη, καταφέρνεις και αποκρύπτεις πετυχημένα, αυτά που θες να παραμείνουν στο παρασκήνιο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα χαρακτηρίζεται από αρμονία, ηρεμία, δικαιοσύνη και ισορροπία, αγαπητέ Καρκίνε! Ο Ερμής στον Αιγόκερω ευνοεί συνεργασίες, αλλά και γενικά διαπροσωπικές σχέσεις, οι οποίες βελτιώνονται λόγω των δικών σου καλών εκφραστικών μέσων, αλλά και της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου! Μετρίασε ωστόσο, κάποιες στιγμές την πολυλογία! Καλό θα είναι να ακούς και τις ανάγκες των άλλων και όχι μόνο να εκφράζεις τις δικές σου και θα δεις πως όλα σταδιακά, ισορροπούν!

ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα, ετοιμάσου για τις… βιταμίνες σου σήμερα, αφού η ημέρα, φέρνει τρεξίματα για υποχρεώσεις και θέματα της καθημερινότητας , με τον Ερμή στο Ζώδιο του Αιγόκερω! Οφείλεις τώρα να δείξεις το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου, να εκμεταλλευτείς την εύνοια της σημερινής ημέρας, όπως και την ικανότητα που έχεις για οργάνωση και προγραμματισμό! Σταματάς να είσαι επιπόλαιος ή ανώριμος και επικεντρώνεσαι σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας, υγείας, ομορφιάς, ευεξίας και διατροφής, δρώντας με επιτυχία σε αυτούς τους τομείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος! Η κοινωνική σου ζωή αλλά και η φήμη σου, βελτιώνονται όλο και περισσότερο με τον Ερμή στον Αιγόκερω! Καλή ημέρα η σημερινή για να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου δημιουργικότητα σε όλες σου τις δραστηριότητες! Πέρασε όσο πιο όμορφα σήμερα και μην πεις όχι σε μία πρόταση-ευκαιρία για διασκέδαση και ψυχαγωγία!

ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, με τον Ερμή να είναι στο Ζώδιο του Αιγόκερω, επικεντρώνεσαι σε εργασία, σπίτι και οικογένεια! Είσαι πλέον σοβαρός και ώριμος και πρέπει τώρα, να εμπλουτίσεις τα εκφραστικά σου μέσα και τις επικοινωνίες σου, με ηρεμία, συναίσθημα, αφοσίωση στους στόχους σου και σύνεση. Συγγενικές σχέσεις εξομαλύνονται, όπως και λύνονται θέματα που είχαν προκύψει μέσα στο σπίτι ή σε μία υπόθεση με ακίνητα. Η θαλπωρή του σπιτιού, θα σου δώσει αρκετή χαρά σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, μέσα από συζητήσεις και επαφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις λύσεις, φίλε Σκορπιέ! Είσαι κοινωνικός, συμπαθής και δημοφιλής και εμπλουτίζεις τα εκφραστικά σου λόγια και την πειθώ σου, γεγονός που σε βοηθά να πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς! Ετοιμάσου σήμερα, με τον Ερμή στον Αιγόκερω, για ευχάριστα νέα και ειδήσεις, όπως και για βελτίωση στις σχέσεις σου με αδέρφια, μακρινούς συγγενείς, αλλά και γείτονες! Ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα χαρμόσυνο, θα σε κάνει να χαμογελάσεις ξαφνικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, ο Ερμής στον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις, να αποκοπείς από ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές, να μιλάς ουσιαστικά και σωστά και να επικοινωνείς μόνο με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μπορείς να στηριχτείς πάνω τους! Μία επιθυμία σου, εκπληρώνεται μετά από υπομονή, αλλά και δυναμική επιμονή, από μέρους σου! Οργανώσου σωστά και κοίτα τι χρειάζεσαι ουσιαστικά στην ζωή σου, για να πετύχεις τους σκοπούς σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα, με την βοήθεια του Ερμή από το Ζώδιο σου, είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός, έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, λαμβάνεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, έχεις συναντήσεις, χαρούμενες ειδήσεις και νέα, πολλές επικοινωνίες και χαρμόσυνες μετακινήσεις! Είσαι κοινωνικά περιζήτητος και αρκετά προσιτός επικοινωνιακά, γεγονός που θα «ανοίξει» τον κοινωνικά σου κύκλο και θα τον εμπλουτίσει! Καλές σχέσεις με γείτονες, αλλά και με αδέρφια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, οφείλεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από την ζωή σου! Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου, προκειμένου να πετύχεις εσωτερική ανασκόπηση, συναισθηματική ευσυνειδησία, ανασυγκρότηση δυνάμεων, αλλά και τρόπο για να διαφυλάξεις τα μυστικά σου! Καταφέρνεις και ενδυναμώνεις σημαντικά τον εσωτερικό σου κόσμο, το όραμα σου και τα όνειρα σου, αλλά και την διαίσθηση σου! Έρχονται αποκαλύψεις σήμερα, που θα σε ωφελήσουν, σε αρκετούς τομείς!

ΙΧΘΥΣ: Είσαι ιδιαίτερα τυχερός σήμερα φίλε Ιχθύ, εξού και ο αισιόδοξος και κεφάτος χαρακτήρας σου! Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε κάνει κοινωνικό και πανέτοιμο για αλλαγές, αλλά και ανατροπή! Βρίσκεις τρόπους και ενισχύεις ή εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και φυσικά νέες γνωριμίες! Έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός και δημοφιλής! Τέλος, με τις συμβουλές τους, καταφέρνεις και εκπληρώνεις έναν μεγάλο σου στόχο, που διεκδικείς εδώ και καιρό!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 09/01

Σχετικά άρθρα