Έγκλημα στην Κέρκυρα: Οι τελευταίες στιγμές της άτυχης Αγγελικής

Η υπόθεση της άτυχης Αγγελικής που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της στην Κέρκυρα, συνεχίζει να σοκάρει με τις νέες αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα.

Αφού η σορός έμεινε στα αζήτητα 6 ημέρες, τώρα δεν μπορεί να ταφεί γιατί η οικογένεια δεν έχει τα χρήματα.

Κανείς από τους συγγενείς της δεν γνώριζε πως η κοπέλα ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του πατέρα της. Εκείνος, την έβαζε να κουβαλάει στην πλάτη της μέχρι και σάκους με λάσπη. Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται να δίνει οδηγίες στον πατέρα της για το φαγητό που έφτιαχναν μαζί. Λίγο αργότερα εκείνος τη δολοφόνησε, ξεκινώντας να τη χτυπά μέσα από την ίδια κουζίνα.

Μετά τα πρώτα χτυπήματα, εκείνη πήδηξε από το παράθυρο και ο πατέρας της την κυνήγησε στον κήπο όπου και την αποτελείωσε. Ο δράστης εκτός από τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία, αναμένεται να αντιμετωπίσει και κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, καθώς αναμένονται τα εργαστηριακά αποτελέσματα που θα δείξουν αν ο πατέρας βίαζε το άτυχο κορίτσι.

Θυμίζουμε πως η 29χρονη που δολοφόνησε ο ίδιος της πατέρας στην Κέρκυρα είχε απευθυνθεί στην αστυνομία έναν χρόνο πριν το φριχτό έγκλημα. Ο 52χρονος είχε εμφανιστεί στο επαγγελματικό σχολείο που φοιτούσε η κοπέλα και προσπάθησε με βία να την πάρει μαζί του.

Η Αγγελική, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ο πατέρα της παρεμβαίνει συνεχώς στην προσωπική της ζωή παρά την ηλικία της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις 31/1/2018 ο 52χρονος πήγε στο τμήμα για να ενημερωθεί για την καταγγελία της κόρης του. Εκεί είχε δηλώσει ότι δεν θα επαναληφθεί παρόμοια συμπεριφορά. Παρόλα αυτά, τη δολοφόνησε καθώς δεν ενέκρινε την ερωτική της σχέση.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αγγελική: Η πρόταση γάμου μία εβδομάδα πριν τη δολοφονία της- Η βασανισμένη ζωή δίπλα στον πατροκτόνο, το μοιραίο βράδυ και τα όνειρα με τον σύντροφό της που έμειναν ανεκπλήρωτα

Έγκλημα στην Κέρκυρα: «Άρπαξα ένα μεταλλικό αντικείμενο και τη χτύπησα οργισμένος στο κεφάλι»

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Συγκλονίζει ο Αφγανός σύντροφος της 28χρονης για το μοιραίο βράδυ

Έγκλημα στην Κέρκυρα: «Μπαμπά φεύγω. Σ΄αγαπώ πολύ. Συνέχισε να με χτυπάς»

Σχετικά άρθρα