Αθηναΐς Νέγκα: Τι δήλωσε για τον Γιώργο Λιάγκα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Αθηναϊς Νέγκα ξεστόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν από την εκπομπή «Τι Λέει;».

Χαρακτηριστικά ήταν τα όσα είπε για την τηλεοπτική της παρουσία «Η συμμετοχή μου στο «Κουζίνα για δυο» ήταν πολύ μικρή και μου άρεσε αυτό γιατί δεν είμαι για πολλά πολλά στην τηλεόραση. Δε νομίζω ότι αποτελώ πραγματική απειλή στην τηλεόραση με την έννοια του ότι είναι προφανές πως δεν  είμαι εδώ για να μείνω, είναι προφανώς ότι δε θα κάνω ποτέ καμιά τεράστια επιτυχία και  ότι δε θα γίνω ποτέ η επόμενη Μενεγάκη» .

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα σχολίασε: «Πόσο αγαπώ τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένα κεφάλαιο αγάπης στη ζωή μου. Τελευταία φορά που μίλησα με τον Λιάγκα, του είπα να βάλει χρήματα σε μια φιλανθρωπική οργάνωση για να μην του κάνω αγωγή. Αν είχε ένα πεντάλεπτο, όπως είχε ο Χατζηφωτίου παλιά στην Κρατική Τηλεόραση, αν ήταν το πεντάλεπτο του Λιάγκα δηλαδή, και έβγαινε και έλεγε τα πράγματα όπως ο ίδιος πιστεύει ότι πρέπει να ειπωθούν, μπορεί να είχε ενδιαφέρον. Εγώ αν είχα κανάλι, θα έδινα εκπομπή στον Λιάγκα αλλά θα τον άφηνα να λέει την άποψή του. Είναι το πιο κωμικό από όλα».

Δείτε τι άλλο είπε:

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Αθηναΐς Νέγκα: «Δυστυχώς ήμουν τραγικά κομπλεξική κ θεωρούσα τον εαυτό μου…»

Σχετικά άρθρα